Figure討論(40) 823 死線! 義士都出Figure 宅男都可以抗暴政

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
因為呢隻FIGURE而追個系列
原本諗住衝現
巴打咁講 好似衝唔過

我接受到
烏低個身呢個pose 真係好難抗拒
個pose 同條腿係正嘅

想入綾香快衝
𢭃住
頭先見有個放nekopara 1/4 1對 2500…
會唔會係假野
已開二手差唔多啦
呢對貓係BINDing小有跌價貨
可能好多人都入黎炒
大家趕住一齊放就跌
網上測評呢兩隻手工唔掂
瑕疵多 分模綫冇磨平 接縫明顯
唔建議入手

利申:我冇買 雙貓只係訂左native對1/7

我嫌唔夠大波 吸引唔到我入1/4
Native最近咩事
你地都仲未理解到
而家係香港既黃絲唔係暴動就非法集結,只係未清算
就算揸BC,一到清算之時,就要求神拜佛英國唔簽引渡法

重點係將來英國可以點行,未完全加入地球聯合軍既歐盟已經當英國係契弟咁撚,美國都唔得閒理呢個日落帝國,除非英國好似冰島咁重生,唔係只能投靠他國,咁你話邊個國家最有可能
你地兩個都對歐洲唔熟識
無錯英國唔想失四蘭,但係以前英國無分裂好大原因係歐盟
歐盟雖然係西方國家,但準則係唔準民族分裂,西班牙加泰想獨立出黎
比成個歐盟反對,針撚住黎打
而四蘭留係歐盟都有著數拎
而家英國已經日落左,將來只會更淪落,仲要無埋歐盟幫口
就算而家英國唔想散,四蘭都會隨時走人

你地既推論係英國投靠左支共四蘭先出走
如果四蘭出走先過英國投共呢
咁樣英國未來投靠邊個國家大家都心中有數

我唔係話英國一定會賣港人比支那
但假如而家英政客唔係出口術係真心幫港人
一個窮到無法自顧既國家同你講收幾百萬難民
真係唔值得「完全」相信囉
btw,英國已經超過三次「提出」為BNO平權
今次相信都只會係例行口遁
麗晶花園永久禁止居民穿黑衣 住戶出入需向保安敬禮 下周一生效
https://lih.kg/1502572
好可愛嘅幼女 有少少想入坑
你根本唔知英國同支簽左引渡法嘅嚴重性
唔知點答你
你打從一開始就定義英國脫歐就得返親共一條路
仲要叫埋事頭婆奶president xi 屎眼加毒龍鑽都冇所謂咁款
傾唔到落去
你話英國想同支共打好關系而唔幫bno 平權
呢個我明
但上面你啲陰謀論,sorry 太on9 說服唔到我
推翻暴政 人民作主
不了
JK 村姑 仲正
我都明第一part
坦白講
香港人=老共直接控制,當香港人係狗
跟你講法得0.00001%有機會平權嘅BNO+脫歐奶共到爆嘅英國=老共都唔能夠直接控制,唔認為西方人會甘願俾黃人騎住
咁樣已經有續嘅價值
以為貓巴改名
jk 個面相好似怪怪
可愛風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞