Figure討論(40) 823 死線! 義士都出Figure 宅男都可以抗暴政

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
「快Save」燈柱跣低治癒gif
https://lih.kg/1501703
英國同支那只要簽交換逃犯條例

你唔反佢
全英國人都反佢
本來都想post下自己嘅1/4
而家都係收返埋算

得4隻

家吓啲Figure 越嚟越貴, 一隻1/7 1/8 都要叫價18000円,
咁買1/4 比較抵啲, 話哂擺出嚟真係好震撼
乜環境又關英國白皮豬乜事
英國係民主國家,如果中國比著數英國人,英國人賣走你班BC人又有乜問題
比我重申多次,英國已經窮到連自己後代既權利都賣埋,賣你香港人有乜問題
英國奶緊支那屎眼
你地覺得一個出賣自己咁多次既窮鬼國家,話今次要保護你,你咪相信囉
仲有民主國家唔代表係公義國家
99%人要用石頭丟死你,你就要比人丟死
你地咪FF自己拎左BC之後真係會變做白皮豬做英國人
記住 兔娘手足

你地仲有BINDing呀~
巴打有幾多BINDing
奶還奶
呢啲倒自己國民米嘅點都唔會做
你當英國政客係on9?
香港都搞到而家咁,你自己諗下英國真係同支共交換犯人會有咩後果
我講得唔好,唔係逃犯條例,係引渡條例
全個香港既黃絲而家都已經係中共眼中政治犯
只要中英簽引渡條例,你班香港人就係英國好好既籌碼,因為英國完全唔傷
英國政客從來只係政棍,永遠係議會上提出好有威信既議案,但從來無成功通過
脫歐搞成點,大家有眼睇,呢班白皮豬乜水準,自行判斷
但係成個地球聯合軍當前,居然走去投靠其他人,真係蠢撚過長空
BC 就係BC ,點會分香港人嘅BC 同本土人嘅BC
今日你賣自己國民(香港人) 難保聽日唔會再出賣國民(本土人)
你覺得佢會唔會反?
英國而家係弱勢,但唔係窮到乞食
點都唔會到呢啲事
咁佢大可乜都唔做
無需派完BC 比你再踢你返大陸咁多此一舉
你知唔知同大陸簽引渡幾大風險呀
就係因為大風險,中共相對就要比出相對既著數
而家中共寧願攬炒都要隊死香港人,為左滅香港人族,幾大代價佢都比得起
呢件事,英國佬完全唔會蝕底,仲係賺既一方
btw 英國政棍永遠只係口響,平BON權呢樣野都係FF下算啦大家
係?如果而家有國家話同你引渡班南亞人返自己國家之餘,再塞著數比你,你估下幾多香港人會舉腳讚成呀拿
去返最開頭你地講緊bno 平權變BC
即係同本國國民一樣權利
之後拎大量BC 國民做籌碼同支共dual 貿易?
是咪on9?
你話幾廿支核彈頭ICBM 指撚住英國都可能會考慮下嘅
三粒星呀,點趕呀
改基本法分種族?同歧視有幾分別?
簡單嚟講,英國要奶共屎眼大可繼續保持bno
唔會又搞Bno 平權 又同支共簽引渡玩鳩自己
春藥之靈竟然冇睇
不過漫畫結局麻麻姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞