Figure討論(40) 823 死線! 義士都出Figure 宅男都可以抗暴政

1001 回覆
8 Like 6 Dislike

下一隻12月艾爾莎同CC兔女郎
1/4真係買上癮
隻惠

巴打咁多位兔女
咁多位放兔女
有咩on9得過97前香港出世
老豆老母冇幫我申請bno?
合符以下所有條件基本上可以肯定你有過BNO身份:
- 1997年7月1日前未滿11歲
- 身份證首次簽發日期為(06-97)或之前
- 香港出世而且出世紙寫有'Established'
老實講,呢樣野睇佢地係你細個有無帶過你去旅行
有既就多數都有
佢地個陣根本唔會諗到將來會點
唔該 希巴 叫埋土人手足一齊簽
以前仲信50年不撚變
勢估唔到
我一過去 土人post即復活
一早續左BNO,覺得呢個行動係今次活動入面既on9野
1.係呢個時間爭住做二個國國民,打散軍心
2.就算當係保險,有乜事要走難都唔會係英國囉,日落帝國而家忙住幫支那奶屎眼
3.上面個好處錯誤百出
出現了
開工真勤力
https://twitter.com/watatentv
考驗愛與運氣既時間
6隻
我都有艾爾莎。
利申:冇睇,CC冇訂

呢個漫畫啲原來好笑啲(雖然唔係全部都明得晒)
https://twitter.com/watatentv
考驗愛與運氣既時間
6隻

呢個漫畫啲原好笑啲(雖然唔係全部都明得晒)

吹奏定先
下一隻會到嘅1/4
我想要的1/4:
lilly&maria
明白 不過形勢變咗 個個都續BNO

我屋企人反送中前後
態度180度改變

佢地以前係極度低能飯民左膠
佢地以前逼我搞回鄉證 話我血統係終國人不容否定

我話漢族唔係等於終華人民共和國
新中國唔撚係古代中原文明
佢地唔會明 一黨專政嘅前提下
終國=終共 嘅道理

我續咗BNO之後 我用sell咸膠嘅方式勸佢地
一齊續 佢地我潑冷水 笑我俾貴錢換本書仔有咩用

結果 送中一出
呀媽即刻打俾我 問我:
二少,可唔可以教我上連登爬文
仲有呀,我叫咗呀哥幫我續埋BNO

後生仔多條出路,香港一出事走得就走。
我地老人家都無幾多年命啦,佢監控我咪監控囉,都就死啦。

你地唔同呀,香港嘅年青人真係好有heart架,對佢地好有希望,唔好倍葬呀,搵定出路啦。

我之前都無諗過佢地可以有咁大嘅進步
呀媽仲約埋親戚個個星期都參與和理非
永遠都係咁,終共一殺到埋身,啲人咪醒覺囉

左膠—> 和理非—>勇武new type

和理非 係會想攞BC走
New type 唔會,因為班勇武一早做好覺悟

和理非就算有BC都仍然係香港人
所以佢地一樣會出黎幫手救香港
當然前提係:終共已殺到埋身

我地無辦法令全人類進化成武勇new type 去推呀古捷斯,但我地可以幫佢地舖條後路,希望最壞情況下,香港人都唔洗滅族。

答返你

1. 又唔一定咁負面嘅
咁做係多條後路,令到有啲人無後顧之憂,可以上前線盡力,呢啲就兩睇啦
如果攬炒,我地都要留命等待東山再起嘅機會

2.如果去到要沈船走難嘅時候,果時香港已經係好差同支那無分別,大家趕住上岸就唔理得咁
多,鬼佬絕種之前,我地都仲有些少自由民主,英國的確係有責任去履行中英聯合聲明

3.當然 好處就有9吹成份 講得好聽啲咁
但有BC嘅話香港人終於有真citizenship 係好事

你諗諗我地被入終國籍,但我地無鬼國居留權
我地只有香港居留權 我地理論上無任何主權國家嘅嘅citizenship 的確轉BC就終於有返一個身份

同埋口交部已正式公開反對BNO平權,
咁我就更加有理由要簽啦
Lily 都唔知點毛可以買現唔食炒
巴打

FREEing BINDing 本是同一家
lilly有啲蘿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞