Figure討論(40) 823 死線! 義士都出Figure 宅男都可以抗暴政

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
又拎出去

又有手足中眼
咁快要回
希望只係擦邊
1.英國幾年前窮到大學生畢業都無工開,還唔到學債搞暴動,邊有能力接收幾百萬人口
2.英國脫歐係因為英國中年老年人唔想再比錢去養其他歐洲窮國
但係此舉行為出賣全部英國人年輕人既福利同將來,可見英國人都係自私,他朝中共開出條件賣港人,心照啦
3.英國通訊局警告華為5G有間諜可能,2個星期之後就裝緊華為5G
再一證明英國人永遠係雙面人,口講同做實事係兩回事

脫左歐既英國只係一個二流國家,老美黎緊幾年會經濟衰退,雖然唔會自爆,但都唔會想照顧英國人,特別英美關係唔係特別好
英國而家投靠美國定支那都係死路一條
咁快移情別戀
而家世界列強組成地球聯合軍,要投靠做難民都搵佢地啦,搵個窮鬼「中立」國,都on撚79
錢啫
去搵就有
賣女無良心
明白你覺得無用
但英國假假都係西方國家
BNO有機會變BC都係無損失嘅
俾個可能性渠道做跳板未嘗不可

另外老美衰退其實全球都唔可以獨善其身㗎啦
咁唯有搵個比較‘民主’唔俾中共直接壓迫都好正常
唔係無用,直頭係危險,英國同支那只要簽交換逃犯條例,你班揸BC既就即刻仆街
英國係西方國家又點,早兩年直頭話中英聯合條約無問題,執行得好順利,真係好撚西方國家做法呀
君子不立危牆之下,你地要增加自己送頭既風險我都阻唔到,勸就勸左,你地咁相信大英「祖」國我都無辦法
專心咸膠呀!
香港一講送中都咁大鑊
而且英國係普通法系始祖
佢果套司法系統係好難同支那法有任何妥協
逃犯條例要過英國國會嘅可能性都唔大
因為佢地都見到香港送中係咩嘢環境

我隻助手仲未有貨

一講就出現
真係好葡萄有咁大地方擺
香港啲膠無人權,只會壓價
多謝巴打上水

睇黎post頭貼珍藏圖係有效嘅

我下期都放多啲兔娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞