【突發】民記特別記者會 即時討論

1529 回覆
634 Like 3 Dislike
之前有D miss左
會唔會有fb / twitter account有齊哂咁多次民間記者會片睇?

除左日期
每個片post 最好有埋內容重點主軸
同埋最好有埋中英文字幕
咁之後d人追番會易睇d
辛苦哂巴絲打搞記者會,做左咁多野
而且愈做愈好
希望唔得閑睇live 既巴絲返屋企都睇返replay
民記次次都好用心做
同埋資訊, 發言都好好
香港人第一次嘅抗爭運動係佢搞起架啦
屌,我都好感慨
有實力有理想有抱負既年輕人通通被打壓
政府高官係一個又一個離地無料又賣港的old seafood
香港係屬於呢班年青人架!
幫你推
唔係有特別環節咩?
我遲左睇
仲睇緊Q&A
認真 想join民間記者會
可以點入
屌你 有人仲講得出識用telegram, airdop 好犀利
有人八達通都唔撚識用, 屌你, 去過外國搭過鐵都識啦?
根本成班人同時代脫晒節離撚晒地
由佢地自由發揮仲好
一公開又有狗狗衝入去扮鬼
push
認同
認為民記可視自己為一個組織去發言
就好似政黨咁
例如泛民唔係大台,但泛民都可以有意見,因為佢地係大眾入面既一員
民記亦可以發表自己既意見 只係意見只屬民記立場,不代表200萬人整體意見
再細d,唔通記者落示威區問個示威者認為應唔應該撤退,佢係咪要答「我唔係大台,我唔可以答你」?

而想發現整體意見,咪用民調去support自己既論述
「我們知道他們在說謊,他們也知道自己是說謊,他們也知道我們知道他們在說謊,我們也知道他們知道我們知道他們說謊,但是他們依然在說謊」。
香港高官人工全球最高呀

林鄭人工高過trumptrump
我都覺得應付到就唔好再收人
一陣有鬼入左去
上到台亂講野仲煩
EXAC7LY我個POINT,多謝演繹
同埋如果可以,做少少主題預告邀請網民俾意見,亦可以提昇參與
Push
拍個蘿友去埋外國
真係好想幫手
邊度有民記播第一段猛片嘅原片?
搵唔到啊
CUT 得好好
有無原片, FACEBOOK SHARE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞