9up bno =>bc (我的看法) 第二次居英權計劃

91 回覆
58 Like 0 Dislike
一定無可能,大部份英國人都反對 bno 平權
有邊個國家會接受外國移民啦
除咗香港每日接受150個
香港仲要係每日150個冇錢冇學歴冇技能
而且真係出一定有條件限制

唔會係平權 所以我買係居英權2.0
沒有一個國家會打開門迎接以百萬計移民,這是自殺式的移民政策,任何民選上台的政府都不會咁做。
英國脫歐其中一個原因係社會對東歐移民反彈極大,全歐洲人都去呢D地區搵機會,所有移民都比人當蝗。
如俾居留權 極大可能會做審查

義士就sorry 底又花又冇錢
英國改成海外居民要交稅就掂
居英權係咪要成家一齊用? 唔可以分開用?
https://petition.parliament.uk/petitions/244402

唔知幾時行緊急法,我地需要BC 保護,快簽!
應該係 搵唔返之前居英權1.0 資料
居英權2.0 好笨7 因為有錢有能力果班唔一定揀英國
比較覺得佢會放寬bno 好似golden visa咁比你入去英國 但要做bc就要你有能力係果班生存...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞