給絕望的你2: 國師陳雲預言運動如何收科和如何影響香港未來發展

519 回覆
418 Like 37 Dislike
做咩今晚咁熱鬧出晒黎返陳雲?
香港係西藏咁既地位一早收左皮十世。
中共會收皮,但唔係現階段,美國可以搞死佢,但成本極大,例如難民處理等,美國一直維持呢中咁奇怪既關係係因為中國生產成本低,而且可以繼續謀取利益。
而香港就正正係中間人俾中共同美國獲利,同西藏個地位有得比咩
其實只要做到一樣野就會贏

係團結啊!

今日散完 聽日再聚
應承我 每一個人都keep住唔好冷卻啊
就算一直拖﹐政府繼續唔聽唔理
我地已經慢慢將攬炒依樣野實現到
有水泥隊既地方自然會有踢爆水泥隊既人
依你說法, 香港地位係建基於呢個特殊利益關係, 條約點寫法都關係不大,咁你永續咪即係除褲放屁
又係共諜陳雲
問題係你自己有乜本身同中共講條共,挾洋自重有乜問題。到左無曬外國資金就直接一國一制,係唔會有同你傾的空間,讀下共產黨史先出黎講野。
係有乜條件,打錯字。
咁你既立場係咩?港獨?
唔答你,但一定屌鳩你熱狗。
投降派? 打都未打就話自己冇條件係咩玩法

講完一大輪連自己立場都唔敢講淨係識屌
香港民主咪靠晒你地呢班失敗論主義者囉
P牌推唔到
都唔係靠陳雲條傻閪囉,係靠前線班靚仔。
又標籤個運動?仲要人身攻擊添 好野好野
係標籤你個陳雲渣,熱狗。
立場好簡單, 真正脫離中共管治(我對獨立, 歸英歸美冇前設)
而唔係陳云根嗰款變成俄羅斯境內嗰堆所謂自治共和國, 亦唔係當年俾蘇共壓逼至委曲求全既芬蘭
隱約覺得國師對9月9開始轉咗口風
國師又中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞