香港人係咁用 Pepe 公仔,搞到 NY Times 要澄清我哋唔係極右主義

259 回覆
434 Like 14 Dislike
用腦魔
用腦魔
激光槍
香港人加油
還眼
帶口罩
核爆都唔割

“I think we can redefine Pepe in this movement"
Believe in your own power!

認真mode
見親有pepe art上reddit 都唔覺啲外國人有link 到far right
可能因為我地個運動本身就fight for democracy 所以連pepe 都可以係 freedom fighter pepe
咁不如玩大啲
用pepe用到盡等pepe 作者回應
又可以救番pepe又有noise
Pepe作者都話原本係positive
比Far right騎劫左姐
我地係救返佢
我地要改變pepe既形象,將佢轉為自由民主既象徵,pepe只係鬼馬得意啲姐
係tg gp見到一個好中立既論點,就係為保護自己同家人,快D攞美金!!!
https://lih.kg/1488426
香港人幫pepe洗底
哇 nyt 特登幫我地澄清 即係nyt 好想幫我地贏西方國家民意
其實你試認真諗下,一個正常既社會唔係應該要係咁咩?

只係因為依家有一個極權政府,所以先會有咁大既反抗。
屌 用腦魔
宣傳港共叫香港人小強啦
核爆都唔割
Pepe已重生成為民主鬥士
Yes
應該用連豬
腦魔都係源自外國卡通
用腦魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞