有冇人玩GTA Online 更新左賭場 (2)

756 回覆
12 Like 6 Dislike
想問下辦公室點樣可以掛機賺錢 新手唔太明
尋晚開咗黎刷,
刷咗一晚有七百幾萬
有啲驚比人禁賭
係咪一定要開單人戰局刷?
我開邀請戰局

之前刷都好易彈 唔知點解尋晚無彈過
網上有方法, wifi 改setting mtu較去700
咁就99%以上機會變單機SESSION
係間唔中會遇到有人, 咪再轉

當打工咁玩其實幾好玩
買車會買偽證中心,
一開始已經升級左STAFF, 所以唔知最開頭係點
間OFFICE入面有3個架12行, 可以放60個箱,
呢度一格供應就生產到5箱(即一行), 即係要12格先行產到
60個箱, 但因為時間太長, 又要等佢消耗2次先可以FULL (每4分鐘一箱)
同埋單人玩, 如果送遠程, 唔好彩係出車, 最多送2轉
第3轉一定唔得, 加埋中間有機會係掛機時間俾警察掃左場你唔知
我試過....所以儲夠30箱就出貨(120分鐘),
就咁5萬5萬咁儲, 儲左筆錢, 買新車, 買車庫, 追返D武器,
最後LOOP返轉頭, 升級埋設備(55萬),
變左3分鐘一箱, 一格供應可以生產10箱, 即係3個鐘
之後送遠程, 暫時頭兩轉都好彩係飛機, 同埋一個TRUCK搞掂
一轉賺126,000. 萬一衰左出郵車, 都可以跑2車, 賺原本近程84000
只用3個鐘去換, 唔係輸好多,
之後又LOOP返去買新車, 買武器, 升級(諗緊好唔好買埋升級保安系統), 升級車會, 最後就買第2個事業玩
玩晒先玩CEO
講真, 咁樣自己慢慢玩, 好過ONLINE打HEIST成撚日輸, 一個鐘都搵唔到10萬
生產中間玩單人車會任, 一個鐘都可以搵6-8萬
買咗mk2 齋刷觀光客同獵殺老大 一個鐘一定有十萬
成分鐘都load唔到入地圖,你玩埋我個份
試過幾個字都喺個天到
load story再load online會快啲
雖然都係好慢
Online真心load好撚慢
hdd入game load成個字
ssd入都要1分鐘
Load親都半個鐘
入STORY MODE先再轉ONLINE 邀請戰局咪快
快少少,都係慢
開solo/邀請戰局自己運
solo可以trigger 任務?
我想問有無 telegram group 可以約埋一齊打?
係喎sor 呢個唔得
都有方法嘅
買咗部暴君mk2 破咗產
呢度有無人要人幫手出貨
將隻game轉視窗模式
Right click最頂果條視窗既bar 10秒左右
之後入返game就會彈走哂d人 變左單人公開server
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞