有冇人玩GTA Online 更新左賭場 (2)

756 回覆
12 Like 6 Dislike
地堡雙倍幾點完?
我之前都係一個人玩好無癮,想問下大家有無群俾我入,無玩好耐,想玩返
Px
連左twitch prime過左2,3日都未收到loot係正常?
重有無得刷錢?
等睇街機鋪又係一間垃圾
又恰毒撚
間機鋪唔知洗唔洗最少三球入場費呢
how to win in horse betting?
以「搶劫」嚟講的確係最大規模嘅
末日根本就係收錢做傭兵 唔知做咩掛搶劫兩個字上去
上面有教學link
由頭到尾都無搶過
會出街機鋪 新車 新槍?
出左更新,買間街機舖做新賭場搶劫任務最平一百二十幾萬,最貴二百五十幾萬,再加入面改裝佈置費!
8591買左10億之後就無理過有無用,買都買
街機鋪好有用,升級左設施就將所有物業包埋哂係部電腦度,唔駛好似以前咁周圍行去補貨出貨
不過個搶劫任就有啲搵笨柒,兩個幾三個鐘前置,又搵車又搵剩,去到任務開始,好多前置野根本用唔著,
最慘係揀左最低分成既軍火佬,逼住你淨係可以用小衝鋒槍去打差佬
去到玩指紋解鎖,搞好耐都未識點開鎖,搞到淨係搶得百幾萬走,
辛辛苦苦避完6星,個時得返90萬,分完比玩家又要分比npc
最後得50幾萬落袋
因為同搶銀行唔同咁比你用你自己既武器,同無時間限制你搶幾耐錢,所以建議大家揀分成,軍火佬同駭客都要揀最好,唔係就用垃圾槍同得好少時間比你搶錢
有冇人而家打賭場搶劫 pc
點刷錢,新手咩都買唔到
想問新update劫賭場係點玩
要買d咩先?
巴打用咩戰術 我騙局揀咗做個黑人跟班 一落樓梯就俾人發現
Cam影到/射Cam又冇滅聲器 我諗就算轉滅蟲都一樣 定係最貴槍手就有滅聲器
BTW 射爛晒地圖入面啲干擾器可以unlock太平洋島上面嗰個hacker同Random event可以unlock單機個四代角色車手
估好似單機咁兩個都最好但收少啲錢
我揀左第三個,感覺揀硬橋硬馬好似無聊左啲
巴打你應該揀左第二個??我玩隱密好廢所以都唔敢揀第二個
Lester
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞