有冇人玩GTA Online 更新左賭場 (2)

756 回覆
12 Like 6 Dislike
Ceo 大佬任 獵殺老大》觀光客 狂loop 一個鐘至少10萬
第2次係賭場抽中車
Warehouse補貨方便 已經襯今個星期兩倍 雙大倉+Bunker幫補入貨成本賺咗九百幾萬
MK2計個人載具 你平時點call車就一樣咁call 亦都可以計叫terrorbyte嗰邊call
有無人陪玩末日搶劫,而家做到第三階段
入tg/discord搵人易啲

最近呢個開咗:
https://t.me/joinchat/DmpIkRXsXjrwQBcSOiJ8Gg
用Ceo倉 不斷買貨賣貨會唔會賺多啲
CEO倉有數量bonus 一件件咁賣幾錢我唔記得 但我入完個倉最後嗰三件貨係由四百二十一萬跳上四百四十萬 即買即賣一定冇咁多
今日更新左ceo倉庫出貨兩倍錢?
有無人要幫手出下貨
ps4
有無CEO要人幫手出下貨
ps4

求帶
逢禮拜四晏晝四至五點左右換活動
睇佢過場介紹又話有免費新車送?唔見既
HvY?
我有On架喎
戒賭日記
而家仲係地堡出貨雙計
送skin咋
之前明明禮拜二就轉,而家變到禮拜四
其實邊度睇有咩活動淨係load果陣見到先知
Social Club會有公告 巴哈之類嘅網會有人po 但通常要夜晚先出 想早啲知就上Reddit睇
https://twitter.com/foxysnaps
https://twitter.com/TezFunz2

非官方佢兩個通常最快,甚至有 leaks
用frozen money glitch 分別用兩隻人買左三百幾架飛天車嚟賣,已經買到無嘢好玩
有冇人個夜總會累積唔到南美進口貨
我之前試過唔好彩畀人查之後就再累積唔到
試過跟人地教,去古柯鹼廠停止生產之後再重啟,但係都唔 work
單機左兩日儲到1272000買左BUNKER....好辛苦呀玩得...
尋晚本來出到3次貨...點知差佬掃場...諗住今次有準備
但都不敵直升機...屌....白費心機時間...

呢4日儲錢買埋機庫先....
升級應該儲唔切了
機庫真係好廢
買最平夠啦
折左其實差唔多
我都係襯減價放棄原本飛車會既偽證中心升級同買大麻生意
加埋先90萬.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞