有冇人玩GTA Online 更新左賭場 (2)

756 回覆
12 Like 6 Dislike
單機暫時最高一日玩4個鐘...賺20萬...慢到嘔
但感覺上依然好過online session 白做.
屌...今朝係賭車中撚左podium架jester classic...
上個星期中infernus classic就好....唔使俾錢買
唔怕悶就儲錢買CEO載具倉庫同運兵直升機
搞惦晒前期setting(偷32部車),然後賣一部偷一部
一個鐘應該可以賺30萬
冇呀, 咪慢慢玩, 玩到厭咪停一陣再玩
買晒CLUBHOUSE D野, 再到CEO都得.
剛剛先玩 有無人可以教刷錢
原來今次更新多左架仿林寶, 但唔係幾似
https://gta.fandom.com/wiki/Zorrusso

話時話做咩上次塞左架Pagani去Pegassi入面
買多2間廠先 再買夜總會
依家佢係點防賭馬刷錢?
如果係唔比你狂買同一隻既話
你寫個script 係三次買第一 第四次買第二 咁得唔得?
上面有個腳木話係每bet落2000可以安全刷???試左一陣效果還可以,未俾人踢走
應該係坐低贏夠3次就踢你走,不論買邊隻馬
我估每次起身就reset個counter
冇用 一定會彈你走
除非你賭注over2000
一直上唔到線
又唔係封號
係話social club讀取失敗
其實GTA有無聯絡客服方法
2000嗰個我第一日刷冇事
第二日開始每3次踢
屌 無得賭馬了
唔通要買佢個一千萬
用上面ahk個腳本仲刷到

明明落2500 一賠一 但派彩派一萬
擺低咗成年呢幾日先再開返,個賭場有咩可以玩架?日日500泥碼唔知做乜😅
賭馬變何鴻燊
玩夜總會買廠係咪買完廠就得 唔使買原料同入貨

淨係想訓覺掛機賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞