[首次]中國微博公開討論六四

501 回覆
929 Like 18 Dislike
Block得 五毛p牌仔
你先五毛p牌仔,聽多方講野喇,聽得一方野,理智d清醒d唔好卑人洗腦
你老味死五毛
洗腦果個係你阿!醒下啦!
你自己都識講聽多方講野!唔係只聽中方講野阿!
睇少啲微博同環時、人民啦!
睇多啲外國新聞啦!傻閪!
「當年的廢青革命」
天朝豬睇住一堆全被篡改嘅歷史,仲要睇得好滋味
可惜最後一班民智漸開嘅北京學生
多方嘢
共產中文先會講乜方物方
露底喇三毛
btw 完全封鎖
😂真係笑左,我外國媒體都有睇既。睇下你真係幾激進下。唔好意思我真係唔睇環時人民既。你真係笑9我,我睇蘋果,香港01東網等等既。有d野實事就實事喇,個腦唔好就睇得一個入口,又無得出,小心個腦會腦梗塞呀!個腦要多幾個入口入多幾方野,明唔明呀?小朋友,學識冷靜理智思考啊!
唔好意思阻阻大家
請各位預留今晚10點準備Twitter
助攻攬炒G20團隊
請大家拎少少時間出嚟
行多步
打贏國際文宣牌
唔該晒

#FreedomHK 徵召所有和理非 今晚10點Twitter支援攬炒登報
https://lih.kg/aeHvpvU
姐係對家作新聞屈我地就得?
我地p圖還下拖就要俾你屌?
fc左未呀
屌你個名 套番落佢地到 好貼切
佢又換左一件衫啊
出坦克肉餅個張圖?
呢張大絕黎 我驚出完直接刪po
好恐怖 六四咁邪惡嘅事都可以扭曲到咁
無得救呀班人真係

係呀係呀 全世界淨係恰你支那人 六四都係砌你生豬肉
實係妒忌你班郷下佬有錢
十四億人都有被害妄想症
唔係既~你地大曬既😂
你啲五毛同事係咪個個都好似你咁
以為講啲好有道理既說話之後被人否定
自己又䡈唔到就會用咁既說話串人
sor我係得自己一個,無同事
好正常
所有真實既connect 都del哂
再搵5毛帶風向就係咁既結果
真係心都寒
撼動14億中國同胞,海外華人齊高呼Free China震懾香港,止暴制亂

https://www.facebook.com/littleosloplus/videos/364774447537139/
下次可以改佢個心口d字做 出租車司機
引發佢地搵係咩黎
https://youtu.be/5BpyWBWz2Kc
睇d留言就知道天安門媽媽係當時軍人既呀媽
well said
為替大家sacrifice嘅人繼續努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞