823人鏈:香港之路Hong Kong Way正!式!上!線!!!!!!

2870 回覆
4584 Like 87 Dislike
https://lihkg.com/thread/1490061/page/1
前線既一封信 前線表示唔可以袋住先,
集氣俾前線 幫手正評推上熱門
點解前線心聲都咁小LIKE 高志森D傻仔就成千幾個LIKE!

https://lihkg.com/thread/1491870/page/1
元朗POST得果幾百LIKE, 有冇搞錯?
823人鏈
823人鏈
823人鏈
實際d啦人地國家近海部份地勢平坦香港淨係美孚至葵芳,油麻地至黃埔,筲箕灣至柴灣個地勢已經係個大難題更加唔好講油塘至調景嶺,九龍塘至沙田,荃灣西至錦上路呢d要真係爬上山既

其實我覺得大家太樂觀,7點集合8點禮成就咁多,已經撇除藍屍搗亂都隨時到時地勢出問題斷鏈,到頭黎可能得港島果條係完整既,因為有電車做示例但其他好多係地底可行但路面完全唔係一條路黎
823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈823人鏈

TUI BAO KUI
推呀 行動
只做一次
仲有三日
新界巴絲打們踴躍啲一齊計劃下
仲有三日大家一齊完善個計劃佢
荔景去美孚其實幾遠下,elevation都大
救命成班都孫大炮黎,竟然計直線距離請問大家係識遁地定飛天

搞手真係諗住plan夠人數就夠?咁我諗最後可能得港島條直鏈係成事

訓醒起身開個post叫班搞手好好諗清楚點成事,唔好沒有綵排,沒有計劃,緣份一到人鏈自動達成咁款
we connect
sor無睇第二條link,但我想講搞手要注意一點:波羅的海三國自己政府係支持群眾,但港共係敵視我地。
即係波羅的海三國係可以任企公路砌人鏈,而我地隨時因為佔路被清,尤其係龍翔道

訓醒再講
如果唔係有元朗鄉黑嘅話
其實可以試下組一條沿青山公路由上水去到葵涌
行動po推
823人鏈!!!!
push
我都係將軍澳人,不過香港地勢問題好難搞
一係行山,一係將隧,兩樣風險都好高
823人鏈
再推
推823
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞