網上夾公仔【4】~ 召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

286 回覆
5 Like 1 Dislike

屌呀,佢delay到上星期先送到俾我
仲要分左兩張單
隻calvin前日先送到

跟住右2隻pooh係個shipping history 消失埋,但冇收到
宜家日日send email都冇反應
屌你老母

仲要分左兩張單

跟住右2隻pooh係個shipping history 消失埋,但冇收到
屌你老母

之前都試過有一箱十幾樣野少左兩隻大公仔
但又冇講分單
於是我report 左
好彩第二日就收到果兩隻
本身諗住瘋狂report

除無口貓。歡迎收留

巴打有冇聯絡方法

巴打想要咩

tg: cxr0531

有無巴絲夾過依部機又唔要
無哂我想夾既款
send左inquiry 過去,跟住有封 'Undelivered Mail Returned to Sender' 嘅email 比返我 點算
有咩方法解決
有個order hold左好耐啦
send左inquiry 過去,跟住有封 'Undelivered Mail Returned to Sender' 嘅email 比返我 點算
有咩方法解決

我都係
用免費機會夾到,請問係咪可以免郵費配送?

呢三隻熊仔有無巴絲有興趣
免費送 留tg
有咩方法解決

我都係

遲佢大半個月嗰啲都到曬啦

除無口貓。歡迎收留

巴打有冇聯絡方法

蛋黃同哥斯拉

點聯絡?
點解akiba無咩人夾?我覺得簡單過toreba wo

仲要分左兩張單

屌你老母

但又冇講分單
於是我report 左
好彩第二日就收到果兩隻

Diu......

仲要分左兩張單

屌你老母

但又冇講分單
於是我report 左
好彩第二日就收到果兩隻

Diu......

唔撚係呀
我幾張都分左單
佢又無出聲

仲要分左兩張單

屌你老母

但又冇講分單
於是我report 左
好彩第二日就收到果兩隻

Diu......

唔撚係呀
我幾張都分左單
佢又無出聲

我諗唔屌佢,佢都唔會退俾我
大果水到。。
差喇叭同另一箱公仔。。未必再課了

原來藍色果隻咁細😂

點解而家搵唔翻投訴個制?
㩒入去inquiry 得啲答案,冇得直接投訴?
大果水到。。
差喇叭同另一箱公仔。。未必再課了

原來藍色果隻咁細😂

藍色袋
點解akiba無咩人夾?我覺得簡單過toreba wo

下,但akiba好窒,同埋好多都係放乒乓波,廢j唔識玩
暫時last 一箱

retention period 由30日改左做14日
之前完全冇通知
有d 野冇左。。。
唔記得咗日本電器唔啱香港電壓

個多士爐出煙

個多士爐出煙

仲諗住夾個電飯煲添
😭我都係戒緊,又夾咗成皮嘢 最7係用咗一千夾咗個爛鬼VR💀

個多士爐出煙

仲諗住夾個電飯煲添

夾咗個窩夫機無得用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞