網上夾公仔【4】~ 召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

286 回覆
5 Like 1 Dislike

寄到黎之後發現啲野實在太大件
屋企無咁多位擺
所以全部都賣

第4張圖紅色果隻幾錢?
佢好似我有隻公仔

你講隻兔仔定熊貓?

兔仔呀
想知有無tag既見夾果時唔覺有

有啦 telegram @WWW1617
蜘蛛俠有無咩野換到
呢個人好慘,夾左好多下之後,唔知係耳仔定朵花攝住係夾度,用多兩下先fing到落黎,笑到gap gap聲

https://www.toreba.net/video_files/328_20170322_014757_423.mp4

痴線 我自己都呆咗 原位開始夾 一下中
有無人成功搞到佢退返TP俾你?

有冇人收留佢地?
tg: http://t.me/charizardcharizard

除無口貓。歡迎收留

退左4次或以上
部機有問題/你自己手殘甩手個d都可以作到部機有問題
基本上佢見你離target遠就會退俾你
呢隻野 夾既時候控制唔到情緒 夾多左幾隻
有無人要? tg 傾 @zxcmm887

退左4次或以上

隻夾自己唔開/無閂會唔會退 同埋等咗幾耐

退左4次或以上

隻夾自己唔開/無閂會唔會退 同埋等咗幾耐

退比你 你頂多咪夾多1隻左右

report 左幾次夾有問題,佢都無退,姑9寒

仲差2箱就收山
變咗嘢post
變咗賣嘢post

仲差2箱就收山

點解可以咁快到
呢排出貨快手左喎,11號的今天寄出了,28/2都係尋日先寄
有冇人可以教我點樣轉獎品係手機玩
想夾三眼仔 但係夾嗰時係勞蘇...
點解一玩就連線中斷
有冇人可以教我點樣轉獎品係手機玩
想夾三眼仔 但係夾嗰時係勞蘇...

等人夾走左隻勞蘇就到三眼仔
冇得要求轉架

有無巴絲接收呢四樣獎品?

已經寄到我屋企,而家生勾勾喺我間房啦 夾得太多,無位放
2月頭既5張單, 終於陸續收到
點解可以2月17號單 完全無反應 仲未寄...

隻松鼠好得意

早知我唔捕隻zero捕得咁辛苦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞