網上夾公仔【4】~ 召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

286 回覆
5 Like 1 Dislike
一個月前既第一轉,3件,出貨
今日又send左粗口問候 班日本仔一定好撚憎香港人
同埋覺得佢啲擺位愈來愈西 又包住啲公仔 不過都好 冇咁易再課金
2月21,3件,寄左
同埋覺得佢啲擺位愈來愈西 又包住啲公仔 不過都好 冇咁易再課金

我都唔課啦, 耿鬼埋尾

第2轉仲有d碗,煲,爆谷機未出,
係要恐嚇佢地再唔寄我就唔再課金先肯即刻寄我第一批24/2既獎品
2月11號落 等咗成個月 send email 狂追先寄

巴絲見到啱心水可以傾 Tg:TOK007
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/11/235405_c9f247b971ccab21947d39a320d69f86.jpg[/img]

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/11/235405_c9f247b971ccab21947d39a320d69f86.jpg[/img[/url]]

唔知點解而家先出到
歡迎tg:TOK007
係要恐嚇佢地再唔寄我就唔再課金先肯即刻寄我第一批24/2既獎品

2/20未寄

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/11/235405_c9f247b971ccab21947d39a320d69f86.jpg[/img[/url]]

起碼你追完佢肯寄🤦🏻‍♀️我都係11號既單😭日日追都無聲氣😩
18號單已寄出
一次都無追過
屌佢寄16號嘅唔寄9號
18號單已寄出
一次都無追過

😒你幾多件貨先
屌佢寄16號嘅唔寄9號

佢有寄已經好好架啦🤣
早幾日出左25號
今日出埋18號
report係有用既

你點report?
我加多句I won't buy TP anymore unless I received my delivery
唉。催一催先寄一件。仲要得一樣
感謝您的查詢。
這是Toreba服務團隊。

我們想對2月份的訂單延遲表示歉意。
如我們的主頁所示,我們的外包送貨服務面臨嚴重擁堵問題,導致嚴重延誤。

所有的2月訂單應該能夠在未來幾個星期內發貨,我們應該能夠回到正常的交貨速度。

請放心,所有的訂單都會發貨。

感謝您的耐心和理解。

如果您有任何其他問題或疑問,請隨時與我們聯繫。

孝感動天
感謝您的查詢。

如我們的主頁所示,我們的外包送貨服務面臨嚴重擁堵問題,導致嚴重延誤。

所有的2月訂單應該能夠在未來幾個星期內發貨,我們應該能夠回到正常的交貨速度。

感謝您的耐心和理解。

孝感動天

我個陣2月27落單,佢3月8就寄,10號就到 仲要得一盒細細粒figure
感謝您的查詢。

感謝您的耐心和理解。

孝感動天

無人覆過我🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞