網上夾公仔【4】~ 召喚鐘意夾公仔既你一齊討論

286 回覆
5 Like 1 Dislike
之前幫個 絲打收左個袋
過左錢比佢之後 揀左用順豐到付
但佢寄個陣 寫錯左我電話
完全聯絡唔到個絲打 順豐又要寄件者先改到電話
好sad
放左 狸貓袋比我個絲打你可唔可以上下水
我好想拎個袋。。。。
上面果啲人 點解唔鍾意隻公仔都夾?定有雞執
交換還可以 賣就不了

因為我興趣係夾,同屋企無位擺

之前幫個 絲打收左個袋
好sad
我好想拎個袋。。。。

你搵佢個陣唔係用telegram架咩
之前幫個 絲打收左個袋
好sad
我好想拎個袋。。。。

係呀 佢冇上過線
之前幫個 絲打收左個袋
好sad
我好想拎個袋。。。。

係呀 佢冇上過線

佢又會唔寫寄件人電話咁有趣既

寄到黎之後發現啲野實在太大件
屋企無咁多位擺
所以全部都賣
小醜神枕頭幾好夾 , 慢慢拉拉下就有

寄到黎之後發現啲野實在太大件
屋企無咁多位擺
所以全部都賣

第4張圖紅色果隻幾錢?
佢好似我有隻公仔

你講隻兔仔定熊貓?
有無人試過佢個EMS Number係搵唔到件野?

我而家有一單就係咁😩

就係咁喇😭
點解同一單7隻熊仔佢ship得3隻
之前幫個 絲打收左個袋
好sad
我好想拎個袋。。。。

係呀 佢冇上過線

佢又會唔寫寄件人電話咁有趣既

我覺得似水你

就係咁喇😭

Same

就係咁喇😭

Same

無試過
比人掉左落海
有興趣請telegram: ting09
有d放有d唔放,歡迎查詢

之前幫個 絲打收左個袋
好sad
我好想拎個袋。。。。

sorry 因我tg冇開到通知 之後會開返
當時寫低咗你第一次send比我嗰個number
聽日我會親身去順豐問,放心
都係勸大家唔好再課金啦
佢雖然係日本開發app
但嚟到嘅三箱貨三十幾件貨品入面
我可以話你知
有!九!成!都!係!Made!In!CHINA!
根本唔值得課咁多去夾
收手啦
都係勸大家唔好再課金啦
佢雖然係日本開發app
我可以話你知
根本唔值得課咁多去夾
收手啦

蜘蛛俠MADE IN THAILAND

BTW, 停手
都係勸大家唔好再課金啦
佢雖然係日本開發app
我可以話你知
根本唔值得課咁多去夾
收手啦

宜家日本啲公仔廠好多都搬去中國啦
唔係第一日既事
但質素都仲係幾好wo
都係勸大家唔好再課金啦
佢雖然係日本開發app
我可以話你知
根本唔值得課咁多去夾
收手啦

宜家日本啲公仔廠好多都搬去中國啦
唔係第一日既事
但質素都仲係幾好wo

去日本買公仔都係made in China
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞