[26] 繼續電單車經驗交流(34)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
話緊你個人呀 屌 真係無得救
大山仝人: 出H2啦弱智
話你個人呀 話你技術咩 揸都識飛都無用啦 屌 真係弱智黎 唔係扮
睇到大山放星, 笑而不語
26文化比人睇低就係太多呢種人
條友真係好撚智障 淨係識屌人老母 然後話放人星 我諗佢好快會叫人出黎跑返轉
十足十啲小朋友 唔夠人講就叫人出黎隻揪
其實每個人價值觀唔一樣,屌嚟屌去有乜為呢?
想問下考牌去邊間駕駛學院好?
上網睇過香港駕駛學院、鏗鏘、觀駕、元駕
價錢好似差唔多 最主要分別係咪路線同地區?
唔該咁多位巴打
自己就腳咪得不過都係睇價錢
睇唔明嘈乜
但幾好笑
食下花生好過個po靜英英
有無巴打推介邊度買頭盔同手套,下星期學第一堂
最緊要信譽好又平
同埋有無咩full face 頭盔同手套推介下
頭盔budget 500左右 手套唔知價
唔該哂咁多位
Zeus 開面幾舊水
手套普通薄薄地就好
視野好d通風d,手感好d

不過咁講會比人屌
個頭值幾錢就買幾錢頭盔
SHOEI X14頂級full face啦
手套就長手套保護性強
唔爭在全身皮甲
明白哂巴打,唔該哂你
旺角賣bb彈槍個邊個間信唔信得過?
淘仔大陸盔9貼安全貼子都有
ZEUS台仔野,利力啦,都係嗰條街,代理
不過近排評價差左d,想試就要買

Zeus SOL都係台仔
你睇返佢以前啲post
https://lih.kg/1142069

比人屌到反晒皮啦
頭盔王啦
之前新手頭盔有送手套
利力
愛車堡就只有mt 頭盔,比較平,可以去睇下
所以已經完全封鎖,真人應該毒撚到出汁,個頭好撚油嗰種,先做到真正紙老虎
唔該哂你,頭盔王都幾出名
學神唔駛買X14咁貴啦普通買個幾舊水開面
如果想FULL FACE 千零都有
強制戴開面得啦,視野廣闊啲。
如果強制都會炒到爆下巴的話就真係要諗下自己係咪適宜揸26!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞