[26] 繼續電單車經驗交流(34)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
清 你訂咩色?
我考慮緊呢架定R3/Mt03
高速我應該少行, 最多都係可能跟下團慢遊車河
多謝巴打!!! 希望一次搞掂
今日係太子道西yamaha果頭燈位前俾架的士隊尾派左車,第一次發生呢啲事完全唔知點做,好彩現場有位師兄陪住仲留左電話俾意見我。 當到無報警就咁交換左聯絡方法就走左了
下⋯⋯
超級靚仔
比人隊都唔報警
又係身有屎果d?
冇,第一次呢啲情況完全唔識點做,自己p牌仔,的士佬係咁問有冇受傷,當時企得返起身,而家發覺隻腳腫左啲。聽日放工渣去車房報左價睇下幾錢先
無即刻報警,個的士佬偷笑緊
冇現貨咩?燦基有冇話等幾耐
啱喇 你陣間打比佢呢 佢就會問你係咪白撞 幾時有撞過人
頂,考牌先黎落雨九成要改期
沙田大涌橋路雖然宜家臨時限50
去埋報警落份口供,保障自己先。
去睇醫生的話叫佢最少開三日假紙比你。
你有冇記底對方咩車牌?
琴晚去左警署備左案,當時有影低左撞後未郁車既相,對方車牌,行車証,身份証。而家諗住一陣放工渣去車房睇下整返要幾錢,再打俾的士佬睇下佢肯唔肯賠。唔知有冇邊步做漏
你隻腳腫咗即係受咗傷啦,而家行到但會唔唔會屈唔埋呀?呢三日係咪應該要休息下呀?

要睇醫生拎最少三日假紙呀!

萬一的士佬反口唔賠,你都可以claim佢保險或者去申請車手獎。

https://www.swd.gov.hk/tc/index/site_pubsvc/page_socsecu/sub_trafficacc/
好過乜都冇 有受傷就睇醫生驗傷
冇人受傷dc9實hea你
係冇即刻報警
dc9都放生
佛陀轉世咁款
我未揸過, 但試坐過
我坐GTS300i 隻腳都仲可以雙腳貼地(要坐前D)
155 高可以雙貼貼地? 你講緊企係度果陣呀?

利:17X高
M仔行屯公都可以過百既, 點都快過雙層巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞