[26] 繼續電單車經驗交流(34)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔好以為個個都要供先得架
香港男性月入平均$19900,儲幾個月錢都買到啦

你講嘅(唔好係你面前充大頭)係咪指你講果6-7個車友?咁佢地又算唔算充大頭?
講到咁勁,你有冇屌柒佢地先
叫個p牌轟住上天堂定轟住落地獄
係咪好多人想賣二手車
忍400/r3都供到嘔血就不如慳返d錢搭巴士好過啦
廢事渣到半路無錢入油
啱, 要一萬幾千應急都可能拎唔出
車又唔係必需品, 就算你話真係要黎代步, 平平地買架綿羊仔啦
學咩人買跑車街車
我識人P牌R6
手車仲好勁
開名啦
起碼好過豪爵
唔係講笑
收部2手返黎都平平地
呢樣真, 供R6 都辛苦既先叫充大頭
興趣要同財政狀況掛鉤, 唔係話鍾意車就大哂
利申: 買車 買電單車都係full pay
條撚樣柒咗,於是上網搵咗好耐究竟有咩全新車係一萬幾千就買到,結果淨係搵到大陸車
照佢嘅諗法,就人人都要買架一萬幾千嘅新車去操,先再上大cc先至係正宗
我意思係一波走天涯爆轉啫 MT03 一波爆轉都係合法車速
我都識佢 紅白色R6
算把啦各位巴打,同個冇邏輯嘅波台狗講咁多都曬氣

( Show Blocked User - 沙拿 )
其實有邏輯嫁
錢>安全>命
覺得沙拿弱智可以正皮呢個回覆
P牌勁人實有
但彎都唔識入玩大車既都大把
會唔會危險過出二手400?
一早block咗佢,不過未完全封鎖,間中睇下佢會噏乜鳩
條撚樣講兩句唔啱聽就怒吠,似足啲廢中廢老藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞