從來無見過citibank 咁多人

1001 回覆
1704 Like 12 Dislike
我約左星期六開戶, 之後有sales send wtsapp改約星期日, 有冇巴絲同樣情況?
通知存款應該係綜合外匯嚟,最後3個number用嚟分開唔同貨幣
試過用Citi us global transfer想射錢入去,但佢認唔到個number,所以應該冇得用嚟收錢
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRkuU
佢開戶果陣無印埋張account no紙比你?
有成8定10組account喎
基本上係bank code+branch code+8位數字no
美金有分存款同支票兩個account
美金應該入唔到港幣account喎
應該會彈返轉頭?
你有開美金支票戶口?
開戶果陣佢幫我開埋嫁
不過我係開priority
你有無收過美金支票簿?
冇開到use saving,搵日去補返
priority 會有個 月結單儲蓄usd,仲有個月結單儲蓄CNY

通知存款 係citi wallet

但香港paypal 淨係可以過港幣去香港銀行,
不如你儲住先,
遲啲開到美國券商戶口,離岸戶口再轉

點解我搵唔服務個欄
我恆生想過USD落citibank priority應該打邊個戶口number
我見月月增息係HKD計
好混亂
usd statement saving
英國巴有用開?
用開咩?
朱千雪太醒了
岩岩將citi全部卡cut哂
即時戶口都冇得login

但聽日又要去搞銀行戶口
唔知會點呢
citibank
我岩岩開左冇耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞