從來無見過citibank 咁多人

1001 回覆
1704 Like 12 Dislike
多謝巴打耐心又詳細嘅講解
而家多數都係開 priority 戶口
入面整個綜合貨幣戶口就 ok 啦
最低 50 萬
唔夠唔會收費
不過有機會 downgrade 去無結存要求既 citibanking
好classic wo ,依加呢啲信,香港冇人識寫了
9月30前做緊外匯成本價回贈,年尾回,不過唔知回幾多
渣打其實大部分收入係香港,跟住中國, 中東同第三世界國家, 英國冇乜業務, 支爆時一定冧而且英國唔會攬
美國國庫債劵
唉屌 約撚咗琴日開
唔記得咗
會唔會畀人black list
其實同citigold 冇乜分別, 生日送支酒俾你, 冇咩投資advice
好彩一早開戶
可以買垃圾債
一路用開citi,貪佢少人唔洗排,依家個個吹奏,我以後點算好
呢幾日開左CITIBANKING
想問下 佢個通知存款 : 號 後面3個數字咩黎
我PAYPAL 想轉錢返黎 (USD) 應該入落月月增息定通知存款
個號碼要點打搞唔明
放心
citi免得過唔會叫你落分行
除非你去入checque/入cash
citibank只係踏腳石
我去左網頁見到曬D NUMBER呀
外幣應該等於通知存款 ?
好奇怪寫得
港元月月增息支票儲蓄: XXXXXXXXXX 類別 : 支票戶口
通知存款: XXXXXXXXXX : XXX 類別: 儲蓄及投資

我出糧 DEBIT CARD 同平時㩒錢應該係連第一個
咁係咪我舊錢主要放呢到
但我WIKI話 儲蓄戶口先有息 支票戶口應該係冇 比人開票用 類別係咪掉轉左

另外我PAYPAL有筆錢 美金黎 想轉入戶口
應該入上定下呢 如果入下面 佢冒號後面3個數字又咩意思 洗唔洗入
如果USD入左落港元戶口 係咪會比人食滙率

岩岩出黎做野 望各位見諒 放工都收曬冇得問
開citi只能為左匯更大舊錢去美國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞