外國人心聲︰得喇我知香港喇,咁我可以點幫手呀大佬?你講至得架!點幫呀?

1239 回覆
4288 Like 16 Dislike
呼籲外國人出嚟遊行 反港共 俾啲壓力政府
順便反埋其他佢地不滿大陸嘅嘢?
中英聯合聲明。施壓叫支那放手,英國收回香港。
經濟制裁支那就夠!!!!最簡單可行呢樣

仲有人權法
終於中point
唔完美可接受但需要改善改進。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
push
罷買中國貨,杯葛中國人
仲有撤銷高官外國戶籍
早兩日twitter網戰
發現五毛黨已經進化到用白人或黑人假相開account狂comment踩香港人
佢地驚比人發現係chinese所以會用假相開ac留言提高可信性
其實twitter都係一個好重要既戰場
有twitter有心力同英文好既可以幫手打網戰
講真咁多聯署
最有用都係白宮聯署
trump尋日又出聲
請繼續盡做
please ask your government to impose sanctions on HK government and HK police force. Stop selling any weapons to HK police.
真係好撚中pt、搞左bno變bc先啦
呢樣有用
係人都驚communism
香港警方違反國際人權法,送佢地去國際法院
推動人權法
制裁高官
中國違犯中英聯合聲明,英國收番香港
要求取消共產黨員家人居留權及國籍
如果做到 我希望全世界係同一日都會有支持香港自由 民主遊行/集會先 呢個係開頭已經好幫到我地
終於打正痛處鳥。可以講話係「主流」嘅一班人,到呢個moment都重係唔敢公然反支,有啲重莫講話「聞港獨則色變」,甚至係直頭唔放過任何一個機會,表明承認同接受中國統治。咁問題嚟嘞:樓主個po提到嗰堆要求,唔打正旗反支人哋鬼佬根本一樣都做唔到。用某條路線好鍾意嘅一個term形容,「你無畀位人入」吖嘛。中共話係內政、你又講明自己認同中國身份同主權主張,一拍即合,個衝突完全比唔上藏人彊人,咁人哋鬼佬做得啲乜?

啲心態唔改,文宣做幾多都無用。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞