你地班衰仔打到外國記者啦....但係比人打既外國記者咁講...

309 回覆
1242 Like 8 Dislike
Every little will help in the long
有時有啲文字偽術真係要運用 將啲不利我地既野冷處理借題發揮就岩
(嗱我copy and paste人架咋)

問:阻塞機場搞死香港?
答:「做法不完美,但可接受,要改善。」

問:點解阻止公安離開?
答:「佢唔喺現場出現就冇事,去得果度就可能有呢啲風險」。

問:阻止救護帶佢離開?人命嚟㗎。
答:「而家眾說紛云,我認為事主可以去報警先,警方必定會跟進調查。」

問:點解你地咁冇人性,濫用暴力,究竟想點?
「在場嘅市民只係用最低武力,當一切平靜後,真誠對話就會展開。」

對唔住,7.21、8.11血仍未乾,有人爆頭,有人失明,有人俾黑警打到成地血都冇收手,之後我從來冇聽過,警方有道歉有撤查。

以上,全部係警方同特首嘅對白,香港人已經好克制了。

#不割席
#不篤灰
#不分化
push
[鬼城online]首先唔諗捉,但必需考慮捉時嘅共識!
https://lih.kg/1468380
推呀
推!!!
打救護,阻人上機,仲開個抱住bb嘅市民波
點解有鬼唔捉 我哋冇理由會打外國記者 咁多日都冇打冇理由今日先打 叫人唔捉鬼嗰啲係咪鬼 勁多黑社會樣 尤其係個金毛四眼仔
記者:如果示威者開始捉鬼你地會點?
鬼:我地會返屋企瞓覺,搵過D生面口上場
佢話如果係佢佢會打得仲甘
《香港機場說明書》全部同我入黎!
https://lih.kg/1468423
push
推呀
佢理解我地 我地都理解 但唔代表打佢係啱

只想奉勸一句 各有各做 冇腦咪做
班狗都識拉返警署 拉去暗角先打啦 幾十支cam影住都敢行私刑 冇撚野呀
仲有你捉到果個乜水呀 又唔係俾你捉到習近平
重新出發
鬼唔洗捉 捉唔晒
只要冷靜 忍耐唔郁手
睇實隻鬼 拉住佢唔比佢郁手
隻鬼係無 作 用!

團結就是力量
不分化不割蓆不篤灰

對準政權
五大訴求
缺一不可

軍事政府
中共警察
濫殺無辜
機場三不
不衝突 不打人(打狗同還手唔計) 不入禁區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞