你地班衰仔打到外國記者啦....但係比人打既外國記者咁講...

309 回覆
1242 Like 8 Dislike
屌我個friend嚟
how to beat a system without tackling an individual
大家屌人記得善用不推文功能
唔好再執著於捉鬼,鬼一定有,唔會捉得晒
重要野,要推。唔好再執著於捉鬼,鬼一定有,唔會捉得晒。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
代我同佢講聲多謝 辛苦晒
勇武嘅前線們,橫眉冷對千夫指,俯首甘為孺子牛。從來只有暴政,沒有暴徒,感謝勇武前線日以繼夜以命相博 ,方令暴政黑警不致對我們任意妄為,勇武派願意為我們擋子彈,那現在勇武派將面臨巨大的輿論壓力,你們會為他們擋嗎?
尋日都見到佢
佢好博命
如果真係有反省,我立即收聲
最大件事係,而家好多人覺得咁樣係冇問題
咁即係,呢啲事情會不停發生

咁就真係大撚鑊
佢係話 打人嗰d真係示威者黎 唔係黑警扮 因為如果係黑警扮嘅話佢就會被打得更甘 唔似依家咁 從來無被故意打過
唔俾人屌得,咁都唔係好手足啫
push
Richard scotford
push
推爆
藍絲識閪英文咩
幫推 值得了解
push
但支持示威者行動升級同埋鼓勵更多人發聲
見佢咁講真係有少少意外
不割
睇下警
藍絲 點做
從不道歉
Wow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞