你地班衰仔打到外國記者啦....但係比人打既外國記者咁講...

309 回覆
1242 Like 8 Dislike
金毛mk 狗有份打呢個記者
Cry
Stand with hk
推呀
冷氣軍師屌打自己十下 尋晚見到打FA同記者好嬲 但都唔及個外國記者誤中幾廿拳都心水清
我 冷氣軍師 係垃圾
Pish
人地被人打完都心水清過好多香港人同連登仔

This isn』t a war.
It’s a revolution,
we』re fighting a system,
not individuals.

This isn’t a war. It’s a revolution, we’re fighting a system, not individuals.
I think many protesters acted really badly tonight.
真係要反省呀,呢單野失咗好多民意。佢哋想沖淡還眼件事。
大力推

we’re fighting a system, not individuals.
Push
相信會做得更好

只要我地有改善有進步
比人睇到香港人既質素係唔配比中共統治
一定會加分

同埋將一班龜縮垃圾官員比下去

不割蓆
一齊贏一齊輸一齊進化
有冇人有放心臟有事旅客離開嘅片?
https://lih.kg/1468859
割就無得割,點都係我最愛既香港人

我同班朋友,一收工,食個包,即狗衝入去,
我見7點幾,係勁多人入去,所以話唔夠人,其實係大家心急了

琴日係機場睇到既係大家都好嬲圍住個公安,我絕對明白,但希望大家保持理智,武力都有分理智同唔理智

我同唔同既人傾計,
有個係銅記既前線俾狗捉住前,但走得甩既,
都轉左和理非先,因為機場關係

長佔機場不可取,避開同旅客嘈。
我建議係星期六日,一齊入去,再散,一個月有8日係咁,其實已經打亂左機場運作

民意我唔在乎,但我在乎,美國議會點制裁香港,我地係要呼籲國際圍堵中國
"This isn’t a war. It’s a revolution, we’re fighting a system, not individuals.
I think many protesters acted really badly tonight. "

但佢同時都有話其實今日手足表現唔太好, 呢個係一個outsider既睇法, 我地都要知道

不過, 核爆到唔割蓆
This isn’t a war. It’s a revolution, we’re fighting a system, not individuals.

清醒過好多同路人...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞