主旨: [3DS/WiiU討論]到底ns1月發佈先定爆post先 (1)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
Super Mario Run with Creator Shigeru Miyamoto
Thursday, December 8, 2016, 6:00 p.m.
Apple Store, SoHo
103 Prince Street
New York, NY

https://concierge.apple.com/events/R032/super-mario-run/6210238122077620744/en_US
應該等埋Zelda 先出NS

課得兩三次金咋好似係
日日登入就有咁多
‏@NintendoEurope
Get ready to return to Hyrule. #Zelda

想買呢部

想買呢部

搵唔到咩,果時好似有好多人講

想買呢部

依家週圍都仲有喎,係貴少少但都合理價
想買3ds玩pkm 有冇話邊部機好d同埋邊到買好d

買機唔好去黃金

買機唔好去黃金

今集pkm無3D 買2ds都得

買機唔好去黃金

其實所謂嘅3d效果係咪好似睇戲個隻
如果遲d想玩其他有3d嘅game係咪都照玩到
如果唔去黃金買可以去邊到買

買機唔好去黃金

其實所謂嘅3d效果係咪好似睇戲個隻
如果遲d想玩其他有3d嘅game係咪都照玩到
如果唔去黃金買可以去邊到買

信和,好景兩母女
做咩冇人幫我補淨底嗰兩次
做咩冇人幫我補淨底嗰兩次

屌,打錯字,係「低」先啱
係咪大部份人都係用ll?
係咪大部份人都係用ll?

應該係

想買呢部

依家週圍都仲有喎,係貴少少但都合理價

大約幾錢度?

TLoZ Link Amiibo:

OoT Link Amiibo:

Toon Link Ammibo:

Zelda Amiibo:

https://www.youtube.com/watch?v=TkfDQUhT6YQ
GameXplain - Zelda: Breath of the Wild Discussion - Game Awards Life in the Ruins Trailer & Demo Reaction
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=60001&snA=39293
(3)傳任天堂 薩爾達新作 將內建10國字幕

俄 德 法 美 日 澳 義 英 繁中

簡中

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=60001&snA=39293
(3)傳任天堂 薩爾達新作 將內建10國字幕

俄 德 法 美 日 澳 義 英 繁中

簡中

依個年代要啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞