主旨: [3DS/WiiU討論]到底ns1月發佈先定爆post先 (1)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
有冇人玩 miitopia ??
新買左部n3dsll,叉足成晚電都未叉夠,玩就兩個幾鐘就冇電 係咪唔正常 喺好景母女度買

用咩叉?

佢配埋既火牛 不過唔知係咪原廠
新買左部n3dsll,叉足成晚電都未叉夠,玩就兩個幾鐘就冇電 係咪唔正常 喺好景母女度買

用咩叉?

買條usb雞寶啦

用咩叉?

佢俾得你嘅就一定冇可能係原廠架啦

新加入
樓上巴打我都係前日買左呢部
樓上巴打我都係前日買左呢部

裝埋SFC個theme 仲正呀
這些機會....
唔鍾意水管佬 有無其他代表角色既園區

名古屋LEGO

Dk
https://twitter.com/Kirby25thJP
星のカービィ25周年 記念Twitter
スーパー任天堂ワールド、投資額は500億円。ハリポタの450億円を上回りUSJ開業以来、1エリアの投資する額としては過去最高。USJ広報。
巴打 知唔知 New 3dsll 有冇得用twitter 直播?
巴打 知唔知 New 3dsll 有冇得用twitter 直播?

除非改機,唔係無 而且你肯定係用藍雀黎直播?
twitter播打機, 幾新

除非改機,唔係無 而且你肯定係用藍雀黎直播?

其實 我唔識 我想直播 但係冇頭插 電腦直播
咁改機 有冇話去邊度改好?

唔好笑我啦 我打錯野

Periscope 咪Twitter個直播平台囉
出左好耐啦
用Periscope直播唔洗改機添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞