主旨: [3DS/WiiU討論]到底ns1月發佈先定爆post先 (1)

1001 回覆
12 Like 0 Dislike
還我藍奧啲肌肉

變攻擊系又無左副屬
用黎托

鯨魚難民
聽講有修收撚
聽講有修收撚

差唔多啦 部機都五六年
SM次週
MC
Total: 2 281 278

Fami
ポケットモンスター サン・ムーン 42万2346本 累計:232万7453本

XY次週: 473.151 / 2.339.721

SM首週:
JP:1.9M
EU:1.5M
NA:?
No kingdom.
No memories.
After a 100-year slumber, all he had left...was hope.
Wake up, Link...
http://zelda.com/breath-of-the-wild/
No kingdom.
No memories.
After a 100-year slumber, all he had left...was hope.
Wake up, Link...
http://zelda.com/breath-of-the-wild/

修收撚又貼任豚 news wwww
點解仲係咁少人

仲有人未過來

點知邊個過左未

成班人都無isp呀 心諗做乜

我高登係讀緊ive果陣整,依家畢左業無左個mail,好在識得整返isp mail
今日有新ZEDLA 消息?
【冴えカノ】ねんどろいど「加藤恵」明後日より予約開始、テレ顔やムっとした顔などが付属
http://figsoku.net/blog-entry-47275.html
SM
Japan: 1.9 million (first 3 days)
Europe: 1.5 million (first week)
Americas: 3.7 million (first 12 days)
今日有新ZEDLA 消息?

倒數27個鐘
http://youtu.be/d9O7N3GkG_o
SM
Japan: 1.9 million (first 3 days)
Europe: 1.5 million (first week)
Americas: 3.7 million (first 12 days)

加埋已經有XY total 一半
美國銷量比XY上升85%, 取代XY成為任記美國賣得最快既game
同樣,起歐洲SM都成為任記賣得最快既game
日本就
SM

加埋已經有XY total 一半
美國銷量比XY上升85%, 取代XY成為任記美國賣得最快既game
同樣,起歐洲SM都成為任記賣得最快既game
日本就

日本賣得差好正常
btw game fuck再係咁既技術 下世代唔洗再生存到
日本已經叫輸少當贏,下個禮拜個FF銷量真係無眼睇
早幾日black friday sale 買左3ds 加mhx 我係美版機 有咩game 係必玩嫁 想買多幾隻game 黎玩

99蚊嗰部?
我見好多人搶唔到
玩開咩Game?

我4點am 起身 6點開門沖入去買左一部... 我開玩mh 同 機戰
早幾日black friday sale 買左3ds 加mhx 我係美版機 有咩game 係必玩嫁 想買多幾隻game 黎玩

99蚊嗰部?
我見好多人搶唔到
玩開咩Game?

我4點am 起身 6點開門沖入去買左一部... 我開玩mh 同 機戰

買定搶呀

99蚊嗰部?
我見好多人搶唔到
玩開咩Game?

買定搶呀

唔知算唔算搶... 我住個邊間bestbuy 係放晒d 減好多既野入倉 之後一開門就沖去收銀處排隊之後就會有人問你想要咩佢地會拎比你每人限買2部 我排第9個... D 員工話得20部
日本已經叫輸少當贏,下個禮拜個FF銷量真係無眼睇

任天堂賣得好又唔會分錢比我
有無人係用2ds
有無人係用2ds

入依個 post 嘅多數都係 new 機多
不過唔介意你加入嘅,都係吹下老任幾時爆死咁
有無人係用2ds

其實我未買 睇下有無人用2ds 評價如何
有無人係用2ds

其實我未買 睇下有無人用2ds 評價如何

3ds有個功能係鼓勵你帶部機出街 2ds係便携性輸比3ds
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞