8.13 高階護目鏡更新 (有平有貴) & 四眼仔新方法 (重開)

580 回覆
120 Like 1 Dislike
我之前喺度搞咗一團訂VG503
不過未到仲等緊
如果巴打有需要,我可以開第2團
但預計8月底-9月初先會到貨
如等得又有需要可留TG
5人成團, 8人滿額
因上一團未到貨唔敢訂太多
Push
Push
可以ship hk咩?
當然係集運啦~
https://www.facebook.com/Dr.Incognito.HK/photos/a.692361591212579/710245606090844/

/Second thought 又諗到, 查實切洋蔥實驗可能比真實工場更 harsh. 切洋蔥 irritate 我地嘅真係氣體, 而工場 irritate 嘅只係粒子 (tens of microns in size), 粒子比氣體體積上大得多. 只要整個 goggle 主體設計 relatively 係 sealed, Foam seal (higher density) 或者過到骨. Wishful thinking: 咁就單單用佢都得, 或包一包個 foam seal 會 work. /

呢四個間接排氣孔其實都已經做到要左穿右插咁先入到氣,我會用浴室玻璃膠(即係silicones)盡量封哂可以見到透光既位

就聽日直接去實測
再補圖
上框
下框

你可以見到,佢本身所有間接排氣孔本身都有片膠罩笠一笠擋一擋

所以係洋蔥測試下佢可以頂到三十秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞