8.13 高階護目鏡更新 (有平有貴) & 四眼仔新方法 (重開)

580 回覆
120 Like 1 Dislike

實測係60926效果最好

張圖入面有寫邊幾隻ok

唔見6800F 有冇link
最近果次tst 係新聞相見到有fa1邊2個set a盒 會濾得勁d架?
姐係如果60926冇 可以搵下面果d代替 但效果有機會不及60926?
眼罩真係好緊要
果隻係set a 6006+502+ 7093
係防水好d同大容量d咁解

但因為502就快絕種 好難用到setA
可能日本號碼.. 冇研究 睇落一樣
可以裝框果個係咩鏡片都裝到?
跟進番。

1.Pyramex Capstone Shield Safety Goggles and Face Shield for Full-Face Protection
by Pyramex
https://amzn.to/2z68AFf

2.Pyramex I-Force Slim Safety Goggle
by Pyramex Safety
https://amzn.to/2Z5d9ub

3.Pyramex V2G PLUS Safety Goggles with Adjustable Strap
by Pyramex Safety
https://amzn.to/2N6r9S2

1. 先睇相

評估:我幾期待、如面罩不阻豬連大膽。同埋面罩係可上翻可拆式。亦可單買眼罩。
連眼鏡 GOOD
緊貼 GOOD
氣密 HAVE
即棄口罩 OK
豬咀連60283膽 待試

2.再睇相

評估:速龍都用佢、非四眼推介
連眼鏡 FAIL
緊貼 VERY GOOD
氣密 HAVE
即棄口罩 OK
豬咀連60283膽 OK

3.再再睇相

評估:NOSE 位闊、不推介
連眼鏡 FAIL
緊貼 NOT GOOD
氣密 HAVE
即棄口罩 OK
豬咀連60283膽 OK

有問題可問。以上純佩帶觀感、待現場使用時報實測。
另外美馬LINK係 方便供參考。有興趣的請自行用上面名SEARCH就搵到。
如美馬外可能有更平、貨比3家。
時間關係
聽日先再試多次日本鏡vg503
師兄,請問呢款鏡,知唔知香港邊間鋪頭有現貨?
應該冇

最終買咗依款,派俾有緣人,818見
有冇人搞vg503團購啊
我仲淨係買左V2G plus 添
巴打可唔可以詳細少少講下呢隻
去SSP特賣場買對35蚊有度數嘅泳鏡
有冇好心巴打可以搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞