聽日再戰!我正式宣布今日機場係大成功!

1061 回覆
3527 Like 215 Dislike
香港人加油
聽日到機場員工罷工。
現在黑期都跌緊5百幾
咁都叫大成功?
機場一話停登機
班人就開始傳話最尾落機嘅時間就要走
當時傳6點尾班落機
家下8:22 分都仲有機落

然後,機場由頭到尾個announcement 「機場受嚴重影響,所有航班都暫停運作,旅客盡早離開」係廣東話黎,擺明淨係講比我地知,而完全無用英文講比旅客知咩情況。加上,機場真係要叫人驅散,至少都要話比在場所有人知點走,交通安排係點。由呢點可以知道,當時傳緊嘅都係白色恐怖,亦導致出現左咁多fake news。

而我話唔算成功嘅係,
雖然我地令到航班暫停哂,而呢個位係正正比紅色傳媒寫文章嘅位入我地!
今日係和理飛集會,完全無阻礙旅客登機,
而暫停旅客登機嘅動作係機管局發出嘅,所以我地係阻礙旅客登機! 如果有類似嘅報導指控我地,就唔算係咩成功。又係比人地用傳媒話我地搞事。#sor for 1999

利申:我仲係現場,環境一切正常! Don’t trust Hong Kong Police!
pushhh
光復香港,時代革命!
Burn with us
香港人金魚記憶
星期六,日玩到咁大仲邊記得佢講過乜鳩
除左句they have no stake in the society囉
送乜撚野頭
不如你俾證據我送乜撚野頭

機場都送頭
你地連樓下都唔好撚落喇
大灣區咪唔使送頭囉 去啦
經濟手段好撚有用,一定要繼續!
https://lih.kg/1457461
真係好成功, 喺台灣返唔到黎
大成功???
35萬人三罷,恆指跌到仆街,全部飛機起飛唔到,恆指收咗市都跌
經濟手段好撚有用,一定要繼續!
https://lih.kg/1457461
成功架
今日真係逼爆機場

星期一都咁多人

聽日一定會更加多既
根本今日佢宣佈停飛之前冇人入去係諗住要佢停飛,
停又係佢自己停,跟住放假消息,
我地入去嘅目的一路都係宣傳,
散又點,唔好俾人打亂陣腳,
今次正好等大家思考,要帶好足物資,水,食物先好入去,
聽日見
721 811
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞