聽日再戰!我正式宣布今日機場係大成功!

1061 回覆
3527 Like 215 Dislike
錯手負皮咗! sorry sorryyyy
推推
岩 冇人被捕 又做到野就okay 冇人會諗住1 2日可以罷到政府答應5大訴求下話
On撚9
叫人唔好散水嘅就係分化就係鬼
你地班散水撚就唔係鬼

次次都冇人support前排班人
你地就唔係鬼

前排屌你冇義氣
前排先係鬼
完美邏輯
35萬人三罷,恆指跌到仆街,全部飛機起飛唔到,恆指收咗市都跌!!
35萬人三罷,恆指跌到仆街,全部飛機起飛唔到,恆指收咗市都跌!!
只能夠講機場係和理非集會
唔好期望機場入面既和理非都係真係想要警犬隻眼
721 721
[抗分化]共匪宜家玩緊老技倆,群眾鬥群眾,拉一派打一派

大家要避免中林鄭圏套,林鄭就係想為示威者扣上港獨帽子,藉此分化和理非同前線關係,想重覆2014年雨革嗰一招!

共匪一貫手法,分化、滲透,然後拉籠一派打一派,政府有時會軟硬兼施,打下感情牌博同情,亦會派三毛做打手,屌/笑/鬧/玩膠嗰啲當然90%都係三毛,但亦都唔排除有真心膠中計信咗佢地一套,所謂拉一派打一派,群眾鬥群眾就係咁,要你自相殘殺,孤立主要敵人,然後共匪就可以輕鬆逐個擊破,普羅大眾應該要明白呢一點,2014年雨革因示威者內部分裂而亡,切記歷史教訓,和理非同埋勇武必須同心合作,互相掩護,無論如何都唔可以比共匪三毛成功分化

請廣傳
經濟手段好撚有用,一定要繼續!
https://lih.kg/1457461
成功少少就散水,
留條命再黎過

如果d 狗黎真,
到時機場真係冇得走
打完飛機記住都要保持警覺呀
返屋企啦直接 咪撚出嚟
push
聽日再嚟過
幫推
今天成功,明天一定唔好重播!

1, 狗會埋伏
2,會失民意
幫推
經濟手段好撚有用,一定要繼續!
https://lih.kg/1457461
散水又好 留守都好 自己思考 最重要唔散播恐慌

因為佢地就係要我地驚
聽日再繼續
Pushhhhh

Be water
目標達成
大家冇事

留守既你唔走唔緊要
咪撚叫人入返去啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞