[I/A] 魔力寶貝M (5) 等待改造全民金寵

530 回覆
0 Like 2 Dislike
掛緊機而家先見到
話說早幾日雙子,交易所隕星精華1000-1100任屌,99粒一組咁賣,有人懷疑係官方放出黎賣目的係回收鑽石
係 同埋勁憎佢個維護時間
個個岩岩起身就熄ser
一星期仲要兩次以上
延長又唔講聲扮哂大牌咁
痴線到咁
我諗工作室唔會癲到可以量產隕星
一個禮拜維2次但係個ser又唔係質素好過人
無事無幹都唔知佢維乜鳩
可能性好高

咩原因都好黑橘都係仆街黎流失緊人仲搞呢d野
呢個真 係明顯小人左勁多
黎黎去去叫野團都係果幾個人
感覺係出完個紫武活動同升級活動後開始少人,原本想吸新手玩,點知吸左堆工作室迫走原本玩既人
呢個又係on9 出升級活動吸人氣都唔駛開成個月架 開1個星期乜都夠啦
同埋佢呢個活動加速個遊戲死亡,個個都升到80,要玩既都玩得7788,升到90就爆機
本身仲有寵物改造吸金 但佢搞左9橙偷改3寶機率之後 d課長堅唔堅持到去等改造出黎再課過都成問題
族入面有幾個課長都賣帳號/已無上線棄Game
橙裝果班真係好慘 上完7橙洗濕左個頭你唔俾多皮幾野落去升9橙你又同人地9隕紫差唔多 人地仲洗少你個0 局你上去或者棄
真係痴撚線最大問題係課完咁多,9成時間只係用黎打副本PVE用
所以唔少課長都放棄左,因為無地方炫耀
強紫成最大贏家
仲有樣野可以改善 佢D強紫 同橙裝整完就綁定都算 你都最少俾人拆返做材料轉職 最多你咪拆果陣D料回返做綁定料 /或者再打個7折5折咁 一上到60整完武器就定死你之後個職都好趕客 特別係好多壕一開始以為法師無得頂 後尾先望住爛橙將隻驚變做弓格寶貝
有浮動概率依樣野 陸服已經體驗過

有人出三寶就會有一段時間唔會出比你

就算你抽10萬鑽都唔會出 後台專業控制
橙裝除左pvp必需之外,pve唔洗用到咁高,大隊都係聲望紫

同埋打得pvp都係課長,鬥多錢不如買2手823
諗起呢到有位巴打想整傳仗變法仗既悲劇
其實玩得手遊都唔會預做最top果批,但要有遊戲性,整完隕裝真係無咩做,除非會整個PVP排行榜比人打咁就刺激啦

0課/微課想上最top我玩咁多手遊得武俠Q傳做到
你夠歐既 唔少韓日手遊都可以做到TOP既 不過短期囉 抽到果期限定咪屌打無限既人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞