[I/A] 魔力寶貝M (5) 等待改造全民金寵

530 回覆
0 Like 2 Dislike
gg屋企無電腦
因為個個已經係80級左右大隊,有固定團隊,二來班人講求快刷,明明藍裝都夠打既都會要求隕紫裝
岩岩個課長直接放左97粒隕星出黎賣1080
又唔好咁講 我自己嗌討護都係要求紫裝就夠 去到80連一件紫裝都無 就算唔係一定跟足當前lv既紫都無真係伏左少少 即係80lv渣7紫都好過無丫
同埋有d街客真係好伏 伏到個地步係連主寵個lv都唔係食滿跟人lv 料理呢d貴價野更加唔會食得足 搞到佢d螳呀風龍呀都全部豆腐到仆街 輸出又唔夠
咁呢個都真既,有次嗌討魔我話至少藍裝,黎左個76lv無理佢照開,點知廢到仆街一睇原來仲用緊綠裝
雙子?
琴晚玩緊既時候。睇住有個叫大文豪既課長 連開三寶 三樣各中2
尋晚我陪佢打大魚個兄弟
7尾用緊秘銀裝+6藍
真係會真中都俾人kick
其實最低限度真係要用跟等級既藍裝
藍裝唔洗製作圖,材料又唔難拎,咁都唔做真係單機算啦
有玩寶藏探險既話,7/8紫裝其實都唔難做,最多咪用1000鑽收7紫武大把人賣,1000鑽我相信一開就玩既賣魔石都賺唔少
牛1 過到,有精練白金出
普通8隕武輕唔輕鬆?
80 8聲紫都夠唔難,2關未打,d撚樣唔打
第2關要好配合清怪 會有d煩
賣80戰斧
技能、製造全滿
圖鑑開左八、九成
9隕斧(7+7)
9隕甲(6+6)
9紫頭腳(6+5)
翼龍掉1魔
攻3攻3攻2必殺3真速刃3
其他詳談

https://t.me/god_choa
請問牛鬼副本1lv鬼靈有無話咩座標/位易出?
Boss房

我想問掛呢D 碎片,係咪去個個地區禁 打怪 掛機就得?? 定要tick 埋遇暗怪
唔洗,直掛,遇敵率<0.5%
宜時70lv 想開始投資裝備 想問下 戰斧同格士
後期玩pve唔玩pk 係咪戰斧會比較值得投資
我又見啲人叫團要弓格魔.....
元素要法師 格
逆牛要巫
戰斧個價值好似細左好多
戰斧係pvp玩..一招秒一件
我拆解左d聲望道具..比左d聲望精華我
寫話可以係藏品介面換道具..其實係咪冇得換...
等更新 遲下有
咁留下先..thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞