[I/A] 魔力寶貝M (5) 等待改造全民金寵

530 回覆
0 Like 2 Dislike
最多8-9層,跟住直上
雙子尋寶箱而家已經21鑽都賣唔出
人氣低左好多啦 真心悶左 佢d新關難度我懷疑佢根本尻set 自己都無派人打過 已經唔係你識唔識打同合唔合作打就過到關既問題
新副本其實都係為左拖長遊戲壽命,等你覺得有挑戰,再強化升級去打
遊戲本身唔錯,不過職業失衡嚴重,搞到想玩唔同職消磨下都唔得
佢真紅同9橙亂9黎搞亂哂個生態 以前7橙強紫果陣其實咩職都有人玩 無太側重左係弓格度 重裝劍斧 連騎都有人玩
但搞左9橙之後根本已經無左平衡咁
有咩手機遊戲係可以敵得過2個月既命運
另外我覺得主要問題係,你遲玩幾個星期已經差距好大,吸引唔到新血
原本我都想玩騎回憶下(以前PC魔力玩騎到72級就無玩),但升到50級已經頂唔撚順
估唔到以前係弓格魔,而家變埋得番弓格
同埋佢最on9既真係搞每日300萬經同送武俾工作室推冧個市場
呢個on9活動根本唔會吸引到新血玩啦,人人有份咪只會進一步拉開差距,反而益左班工作室
而家個市場冧左我連尋寶箱都懶得打
其實佢整個330萬經活動只係加速個遊戲壽命,而家個個極速升到80幾級,升到90級就可以爆機
爛橙既野 算啦 升到90升埋10技完左個回憶就睇下頂到幾時棄
90級經過我計算最少2個月
仲有冇騎士朋友
82升83已經要4000萬, 要三四日
開始唔駛掛機, 效率開始低
PAD
牛副第二關恰死用灰螳既人
第三關打王比灰螳害死, 防極都係死, 隻螳一死就會連擊埋其他人
港台代理手遊永遠都頂唔到2 3個月原因其實都係代理費太貴 d 19代理一定係頭2 3個月短炒mode搵返個代理費 剩返先係淨賺
不過唔少係頭1個月已經搵夠有突 但又見到d玩家大戶壕肯俾又繼續keep住短炒式經營割羊毛
仲未有機會去第三關觀光
眼光太短視
之後就由佢放到爛再摺埋代理另一隻遊戲
以前我都會課金玩,而家最多課首儲就算反正都係1,2個月貨仔
唔改咪得橙裝先贏到
10聲望都唔洗打
講真魔力好多人都係玩回憶
要課比錢玩既大有人在(個個而家大個有搵錢能力),咁大條水喉都係短視玩短炒
課長掛機都過唔到,我課黎做咩
真係笑撚左
咪同岩岩開元素7果陣一樣囉 之後再出新裝俾10紫改勁少少
好似佢7橙改真紅咁 咁都改得既強紫要修正返再勁d唔難丫 又可以銷多d 隕星出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞