[I/A] 魔力寶貝M (5) 等待改造全民金寵

530 回覆
0 Like 2 Dislike
極速團45分鐘Ko 4唔收寵自殺 6 7 極速波波團
全隊夠力咁打最快, 應該全8紫夠做
6-7 慳料理人用普攻都係打耐少少
已棄驚 真心頂唔順個代理同星期日個地宮
係呀,我雙子架,我Game 名叫芝士波
打30場到,法師強4 近戰波波4 5隻寵求其啦
我劍士黎
今晚返去帶你打
成街工作室,連尋寶箱都量產埋,應該差唔多可以20鑽任屌,0課既賺鑽途徑都封殺埋
寶藏探險上到14層大把材料
已棄Game,本身5開輕鬆掛討伐同魚副
做完隕武無野做,之後應該好難賺鑽無生存空間
岩岩用埋最後6000鑽抽火鼠卡+20個尋寶箱,全垃圾
聽日出牛副
出咩副都好,都係時想你花多d時間係隻遊戲到,本身都係想回憶下PC魔力
魚副我都係掛到魚5就停,無心機打

而家感覺上大小課都流失左唔少
但係反而要排耐左隊
真係逼人走
多出黎果堆工作室黎,搞個紫武330萬經活動出黎益班工作室
成個生態搞彎哂
所以你見尋寶箱都量產到出黎
差唔多2個月棄驚係正常
黑橘都係無心搞純吸金,活動9成都係掛機
兄弟,加鳩左你,回個pm黎好wow
其實我覺得係隻驚既原始設計缺陷問題多過黑橙吸金
一來一開始就講過玩得呢類olg互動模式既手遊最理想都係子服分流 學ro咁 差少少既都要可以誇服組活動隊伍 如果唔係越少人玩就越難玩 到最後死城 又要搞返合服
二來好多野都可以優化簡短d 唔駛下下綁死人在線上 好似地宮咁 點下下預幾個鐘爬100層 仲要唔綁得線唔彈得驚

吸金我自己覺得聲望紫同隕星紫個分野設計得幾好 唔會話你唔課到隕星紫或者上橙裝就打唔到王過唔到活動 最多係人地課左既6x打到 你唔想課既咪到70換裝先打囉
而組隊打pvp有戰術咁打既話得一個橙裝都唔一定可以carry到全隊打羸對面5個隕星紫既team
而佢吸金主要係坑左班橙武課長姐 但本身做得7橙都預左會升級升上去架啦 唔係人地升lv升到80 90渣隕星紫已經同你7橙差距唔大
用手機玩真係唔知點掛
無課辛辛苦苦整完兩把隕星武就唔知做咩好
咩都量產得咁勁
宜家完全無哂途徑去賺鑽
好認同,一開始都係單拖玩,之後自閉5開算,以前PC魔力都係分流玩
地宮我一次都無打過,星期日出街邊有時間打
好多野都重覆做 週任每個禮拜一二就做哂 然後就由佢一條龍之後掛全日等收工返去準時做830 然後就無了
連尋寶箱都量產到,基本上普通玩家好難穩定有鑽收入
上個月我自己雙開賣下呢樣果樣都叫可以自食其力儲到把隕紫武返黎 到寶箱都量產之後而家想儲2粒隕星升武都難
手遊黎講佢都算好哂時間搞搞完一大輪就唔知做乜,一係佢整個內掛比我自己一條龍打活動算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞