「即時討論」大埔現場

3958 回覆
676 Like 16 Dislike
on9 我係現場 但留都要有一個目的 無目的 企係到on99 又唔會守到 唔攻就轉場
所以更加要快D走
大家注意,空殼acc
上左車先 唔好慢慢諗
越拖得耐越危險
我食花生算
今日本來就和理非
唔夠勇武
無計劃無策略

相反黑警就有曬
太和路人又唔多gear又無。。。等咩,建議轉機場
一句到尾係唔係一定要打先叫做咗嘢?
你一句話係,我唔會再覆你

但如果你堅持係都要死喺一個唔熟路嘅場嘅話,咁就唔好屌人散水,其他人都有衡量過先叫你走,你唔走俾人拉,唔代表其他人都要同你一樣要同你攬炒

自己死好啦,唔好累埋班冇GEAR嘅街坊呀柒頭

散水咪散水,危險咪散水囉,要睇幾多點先散水係你無聊,完全冇幫到件事仲要累多幾個人俾人拉,呢個道理好難明?
狗舉旗叫人散,依加又話前線只係想打狗。
咁出黎示威做乜鳩?
各位出黎既示威者要諗清楚班狗郁d就舉旗你地就散,係咪姐係話比狗知只要有旗你地就散唔洗做其他野。
咁樣真係比到壓力狗咩?持續咁落去最後都會變成雨革咁失敗。
你當初係為反送中出黎,人地當初係警察濫權出黎鄉黑勾結出黎。
我希望既係大家係共進退唔係係到等狗舉旗就散,咁樣係無意思,對班狗係無壓力同時係消耗緊示威者既熱血,意志。
係未要前線比人拉先走?
不如下次係佢地面前播

https://www.youtube.com/watch?v=m6PVg9eTfkw
依家火車落大埔墟安唔安全?啱啱考完試依家過黎join
啲狗哋著晒full gear,市民又唔衝,又唔走,焗佢一日

1700 - SOURCE - 立場
南運路, 大埔狗屋
突破點係海濱 完善公園,因為有巴士總站,佢地封唔到果度,不過,兜遠路囉
事旦啦,發夢去過唔少前線,所講係事實,不服來辯,你上腦可以,後面走又屌,好喇後面唔走撐你,咁你有無保護佢地?事實係 對面一衝過黎,班上腦撚突然又識跑仲要跑最快,瀨低中間個堆問號人反應唔切/跑唔切比人拉
現埸你決定唔走
可唔可以掉下屎,雞蛋?
走左先傾去邊啦on9
點解之前兩個月唔叫人散水? 果陣時唔危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞