「即時討論」大埔現場

3958 回覆
676 Like 16 Dislike
好多冷氣軍師

full gear著上身
真係好熱
肯定今日依然會有人被捕
D狗用長鏡影撚哂大頭相 之後肯定大搜捕
你收先啦p牌仔
Be water!!快D走,唔好再有人落單。我依家最激氣唔係黑警,係前線成日有人比人拉
琴日WTS拜祭,都拉左5個
跪求大家快散!
你人多有幾何見佢地唔出tg嚟清到場呀?
不過大埔人冇街坊幫拖
人太少,大埔人又廢,唔值得留
Match
特別交通報告 (16:30)

因大埔區的交通情況,九巴及龍運以下路線會因應實際情況作出改道安排,部份班次或會於中途站停止服務,乘客請依照在場外勤人員指示。

暫停服務

71A, 71B, 71K, 73B, K12, K17, K18

改道行駛或於中途站停止服務

64K

改以循環線形式運作

大埔方向: 不停太和站至大埔墟站各站

元朗方向: 不停大埔墟站至安慈路各站

改道行走

往九龍方向: 不停大埔平安里至廣福邨各站

往大埔方向: 不停廣福邨至太和邨各站

72A

改以循環線形式運作

往大圍方向: 不停大埔工業邨至大埔運頭角里各站

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔工業邨各站

72X

以富亨作爲臨時總站

往九龍方向: 不停大埔中心至廣福邨各站,加停富亨總站、怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔中心各站,加停海濱公園、汀角路怡雅苑及富亨總站

改以循環線形式運作

往大埔方向: 不停太和至大埔中心/大埔工業邨各站

往華明方向: 不停大埔中心/大埔工業邨至林村河畔各站

73A

改道行走

往沙田方向: 不停大埔舊墟公園至廣福邨各站

往華明方向: 不停廣福邨至林村河畔各站

73X / 75X

以完善路近大埔海濱公園作爲臨時總站

往荃灣方向: 不停富善至廣福邨各站,加停大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至富善各站,加停大埔海濱公園

74A

改道行走

往九龍方向: 不停大埔平安里至廣福邨各站

往大埔方向: 不停廣福邨至太和邨各站

74D

改道行走

往九龍方向: 不停大埔舊墟公園至廣福邨各站

往大埔方向: 不停大埔廣福邨至林村河畔各站

74K

以那打素醫院作爲臨時總站

往三門仔方向: 不停大埔墟站至大埔寶鄉橋各站,加停那打素醫院

往大埔墟方向: 不停大埔安祥路至大埔墟站各站,加停那打素醫院

74X

以富亨作爲臨時總站

往九龍方向: 不停大埔中心至廣福邨各站,加停富亨總站、怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔中心各站,加停大埔海濱公園、汀角路怡雅苑及富亨總站

75K

改以循環線形式運作

往大美督方向: 不停大埔墟站至富亨邨各站,加停聖母聖心小學

往大埔方向: 不停大元村至大埔墟站各站,加停聖母聖心小學

264R

以太和作爲臨時總站

往天水圍方向: 不停大埔墟站至太和廣場各站

往大埔方向: 不停大埔政府合署至大埔墟站各站, 加停太和站

改道行走

往九龍方向: 不停富善邨至廣福邨各站,加停怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至怡雅苑各站, 加停大埔海濱公園及汀角路怡雅苑

以富亨作爲臨時總站

往香港方向: 不停大埔中心至廣福邨各站,加停富亨、怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔中心各站, 加停大埔海濱公園、汀角路怡雅苑及富亨

W3

改道行走 (不停大埔)

往西九龍方向: 不停廣福邨

往上水方向:不停廣福邨

龍運E41

以富亨作爲臨時總站

往機場方向: 不停大埔頭至廣福邨各站,加停富亨、怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔頭各站, 加停大埔海濱公園、汀角路怡雅苑及富亨

龍運A47X

改道行走

往機場方向: 不停大埔中心至廣福邨各站,加停怡雅苑及大埔海濱公園

往大埔方向: 不停廣福邨至大埔中心五期各站, 加停大埔海濱公園及汀角路怡雅苑

乘客如欲查詢詳情,請致電九巴顧客服務熱線2745-4466或使用九巴網頁www.kmb.hk及智能手機應用程式App1933的即時對話功能。

入機場
唔走就留現場自己執生,走嘅就去機場,就係咁簡單,唔好勸叫人走叫人留
前線都同意大埔要撤,宜家糾纏係唔知去邊到
一千人就快走啦屌
係咪真係弱智
好地地撚狗唔得係都要比人圍捕
有無一個人講得出原因同意義呀屌你老母
大埔太和路
接近超級城同林村河嗰邊快散
你哋依家喺度等狗部署
啲狗部署一衝過嚟就走唔甩
冷氣軍師
收嗲啦屌你老母
比人拉過係咪要同你講啊豬兜
出得嚟實會有拘捕情況
何況啲狗愈嚟愈癲
你與其拉走啲隊友不如支持佢哋先啦
愈多人愈安全
元朗嗰次就係你班慒撚嗌散搞到南邊圍比人夾到仆街
幾點啊 5點嗌散水
一早決定,
唔係真係防,就盡早退遠,留意包抄
唔好戀戰,分散.... 今日d 狗布晒防,要做一d 佢地想唔到ga 野先得.... 戀戰無意思的.... 敵進我退,敵駐我擾 呀.... 佢地而家駐守晒,就要分散.... 唔好比佢地集中攻擊
根本天琦係講得岩
好多人俾怒憤充左個頭腦
冷氣軍師算吧!
要講大家都講左,由得前線決定。
留守又好,衝又好,都係人地自由。
總之大家小心。
次次都有架啦,有啲前線應該叫腎上線,上晒腦純想引戰打狗,事實係你點都唔會打贏,又累唔掉低佢地既比人拉
一係行入去張繼聰屋企啦
吾建議硬碰
行完圍一彈就散喇
等差佬吾知做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞