[Thank you Pugh & Arter] 般尼茅夫球迷討論區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
希望可以續多1-2年踢到掛靴
今晚凌晨02:45
聯賽盃第3輪 作客英甲球隊Burton Albion~
正 今晚應該有Kelly Francis同Surman睇

| Full Time | 2:0
聯賽盃第3輪出局
上半場完全未入局
下半場換走Francis
Ibe拖落打閘更加出事
Line up for the Carabao Cup with Burton: Travers, Francis (C), Simpson, Mepham, Kelly, Surman, L Cook, Ki|kenny, Ibe, Fraser, Solanke
除咗今場踢踢下個球場熄咗3次燈之外
成場波嘅亮點就係Danjuma終於傷好有得落
期待係英超賽上嘅表現
FIFA 20有Travers仔
我今日先睇到原來有球迷開POST
由佢英冠升班有留意佢地好鍾意佢地好肯去攻,都做左球迷
我想問樓主係咪上網訂佢地波衫再寄過黎香港,我搵過好多地方都無佢地波衫
歡迎你呀
波衫方面都係等季尾減價香港會有代購做
如果唔係就真係官網訂
因為香港啲波衫鋪多數都小入般茅波衫
留言想話你知you are not alone 我會得閒入黎睇下波,BTW香港想搵般尼茅夫比寶睇都好難,小眾球迷悲哀
多謝支持
除非係對big6 況且都冇乜機會有酒吧播 好彩今季買咗now e
心態要調整
求幫推 或多或少有幫助
[反省]我發現好多人都搵唔到方向及定位 入嚟啦
https://lih.kg/1599090
間唔中有酒吧用sky sport都會有得睇,好想今年可以攞到歐霸資格
我唔貪心呀 今季有50分就好了此終新兵都要啲時間磨合 好驚應付唔到2條戰線 來季炒哂車
Lm
來了來了FrFraser睇黎有小傷
來了來了Fraser睇黎有小傷
| 10分鐘 | 0:1
望少眼就比人入咗粒
| 16分鐘 |
King越咗位呀
Check咗2分鐘VAR
入波啦入啦追和啦
| 16mins | 1:1
對面法比安斯基好似拉傷
又黎攻強守弱
中埸發揮一般
Billing啲串連
同H.Wilson啲決定都慢
Ramsdale靚救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞