[Thank you Pugh & Arter] 般尼茅夫球迷討論區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
sor我講得唔清楚
我季尾sale先買,所以full customization+運費都接受到
不過要搶 上兩季我就係咁而miss咗件training同褸
你好遲先買?
Training本身都少人買
我都有季一件衫都買唔到
香港代購之後話冇貨
自己黎啦
今季再買就真係自己黎 而家想搵返早幾季嗰啲出嚟都冇
Sky Sources:

Bournemouth agree a loan deal with Qarabag FK for goalkeeper Asmir Begovic.
The loan is until January.
借半季去打歐霸

https://twitter.com/markmcadamtv
佢去呢度咪仲近鄉下

踢下霸氣盃都過癮
都岩呀 一下唔覺意打得出啲表現 比啲中東球隊買斷埋咪win win
見佢7月都有同L.Cook一齊跟操 希望下埸聯賽盃會見到佢身影
後唔後生一回事
上季都幾鳩下
唔穩陣 太飄忽 況且我地有兩個後起之秀
ibel
繼Kyle Taylor外值至早前聯賽盃對手 Forest Green Rovers後, 另一潛力中場 Nnamdi Ofoborh亦都確實外借至英甲嘅Wycombe

希望冬季清得走你
人哋生完仔通常會好波同好運左
條友生個女之後仲廢左
兩埸一換入黎 一掂波就控甩腳
Sam Surridge仲喺一隊?
借咗去史雲斯
~國際賽週Update~
King 🇳🇴 vs 🇲🇹 正選上陣, 上半場補時階段攻入一球十二碼, 58分鐘退下火線
Billing 🇩🇰 vs 🇬🇮 先任後備
Travers 🇨🇮 vs 🇨🇭 先任後備
Ramsdale 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 U21 vs 🇹🇷 U21 正選上陣
Mepham 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 vs Azerbaijan 正選上陣, 踢足90分鐘
H.Wilson 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 vs Azerbaijan 正選上陣, 63分鐘換出
Fraser 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 vs 🇷🇺 正選上陣, 踢足90分鐘
Ake 🇳🇱 vs 🇩🇪 先任後備, 81分鐘入替 Babel
Kilkenny 🇨🇮 U21 vs 🇦🇲 U21 正選上陣, 65分鐘換出
Lerma 🇨🇴 vs 🇧🇷 先任後備, 61分鐘入替 M.Urine
Wilson 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 vs 🇧🇬 先任後備
M.Travers🇮🇪國家隊Debuts友賽對Bulgaria
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞