[Thank you Pugh & Arter] 般尼茅夫球迷討論區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
兩個輪換 正好過換Ibe
費沙呢兩場勁廢,連跑都冇咩氣
Fraser Lerma Brooks HarryWilson擺曬出來囉
咁要失幾多球
防守一直係問題
橫掂都失開波架啦 打死罷就 一於攻行啲
踢Ake一個咪搞撚掂囉後面
隊波期望都係喺英超繼續玩 咁唔降班咪得
狀態一半 不過啲串連都仲有嘅
Lerma 單防中
查里丹尼斯可能收咧啦
好似好嚴重
|45+2| H.Wilson世界級罰球
幾鐘意般茅個種進攻足球
鏝都幾茅下
68分鐘 Sub
ibe換入Smith
Solanke換入C.Wilson
Ibe一掂波就甩
|Full Time| 1:3
今季首敗
睇到啲逼搶快咗準咗
Billing真係買得幾岩

Btw, ibe快賣
費沙冇態
冇計 仲要Daniels傷出 佢頂埋左翼衛位
似又傷舊患, 係咪未公佈傷勢
見佢後尾出黎睇波, 唔會又半年掛
Daniels傷得好甘?

Harry Wilson射得靚
Jordon Ibe to Celtic still on with Bournemouth set to make call on his future

BOURNEMOUTH will make a final decision on Celtic target Jordon Ibe’s future in the next few days.

Neil Lennon wants to land the 23-year-old on a season-long loan deal for the Hoops.

https://www.thescottishsun.co.uk/sport/football/4649103/jordon-ibe-celtic-bournemouth
麻煩賣斷 唔好借了
賣啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞