[Thank you Pugh & Arter] 般尼茅夫球迷討論區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
唔mark人,今場精宮幾fit,大炒了
感動嘅係都算打得唔錯,
第一球唔好彩,第二球衰唔mark人,之後搶返控球有改善,不過真係要練下迫搶

不過對精工都搶唔到分真係降了
對面又快又有form
我地Howe仲砌緊個陣
降硬班,啲翼落底仲唔出波一味猜,死撚硬

西甲隊貝迪斯又係咁,所以人腳咁好都要護級

般茅+維拉應該會陪雀落英冠了
個post可以用一季
ritchie走得好肉酸咩英超去英冠喎又無扭曬草裙舞要走
Maupay尋日真係好無品
球證又on99侵犯龍明牌都無
last幾場先比howe齊腳重新砌form
仲要黎緊埸埸都勁嘢
其實般茅應該要重建
一直用升班嘅班底係好
但中後場都老化
仲要清埋蘇蘭基呢d瘀血
Howe要變通
睇佢d調動真係
後備都無乜人用 蘇蘭基尋日出黎波都控唔掂
正常的
個腳軟腳射門真係睇到
無中文sponsor覺得靚咗
講真我覺得依家四隊護級既,得屈福特有韌力,好大機會走得甩

西咸人腳唔錯仲有椰子,我覺得暫時都樂觀

維拉衰在領隊太廢,上半場chur死隊波下半仆直,降班機會都好大

最後係般尼茅夫,人腳奇怪,戰術奇怪,又冇死球專家,踢落節奏又慢又拖泥帶水,落後又唔識變冇套路,睇埋個賽程我覺得最危險係般茅
槌仔琴晚輸波 差得失球
希望打狼隊可以偷到分
1分都好
利迷路過想問下今季wilson踢成點
復賽後冇態 多咗多餘動作
2千萬幫你收咗去啦 兼送翻ibe
杯賽都有入 扣啲okay?
睇得出howe想打小組傅控,不過唔太識破密集,去到final third就死唒,加上防反擊差,成日俾猜猜吓俾人偷咗波就無,今季啲波都係呢個pattern
依家我覺得係前場冇速度,中場冇創造

以前前場有當打既king,史坦尼斯拿斯係廢但起碼跑得下,加埋當年既阿科比睇落仲好過今屆威爾信,條友今屆係禁區就好似消失左咁

中場冇舒文,感覺爭好遠,後防係龍門廢啲,其實冇乜退步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞