[LIVE]東京到京都~東海道徒步之旅

1001 回覆
1753 Like 4 Dislike
成條東海道冇理由有地方完全荒蕪,帶GAS爐會唔會誇左D?

由熱海去沼津果段路,如果人行的話確係好山卡啦,不過我覺得都未至於要露營開GAS爐既...
加油, 聽日繼續睇你報告!!!!!
沖完涼,係hostel嘅common room一路打post, 一路同人吹水
有一男一女日本人行緊全日本制霸
係,你冇聽錯,由北海道行去沖繩,中間唔係直去,而係兜晒所有縣
行左一年半,仲有兩年,依家打工儲錢行下一輪

我地輸了

好想知道佢地點行...
成條東海道冇理由有地方完全荒蕪,帶GAS爐會唔會誇左D?

由熱海去沼津果段路,如果人行的話確係好山卡啦,不過我覺得都未至於要露營開GAS爐既...

不過其實睇返地圖,東海道唔係應該係小田原經箱根直落三島咩?
雖然我知如果行箱根應該會死人
沖完涼,係hostel嘅common room一路打post, 一路同人吹水
係,你冇聽錯,由北海道行去沖繩,中間唔係直去,而係兜晒所有縣

我地輸了

樓主去到沼津 應該會見到LLSS既野
巴打加油

唔係ller唔會知咩黎不過可能會見到好多香港人
留名
加油
Live
live
樓主加油 博盡無悔!
巴打加油
奸爸爹

好想知果2個日本人點行,有無問拎twitter/blog之類

btw點解唔係去到熱海附近先買簡單裝備
個兩個日本人

我地輸了

太強了
加油呀 樓主同小朋友A都好叻
加油爸打同小朋友

唔係ller唔會知咩黎不過可能會見到好多香港人

沼津一般人wfc, 佢又唔會專登行入去伊豆半島
因為真係唔想爬箱根山
所以我地決定行山下面,經熱海過
我 要 浸 溫 泉 呀!!!!!
而下面熱海去韶津係真荒蕪

嚴格上黎講,我地冇真係行晒成條東海道,有少少detour
敬請見諒
樓主早晨
加油呀
因為真係唔想爬箱根山

敬請見諒

溫泉喺第一
每日都會睇完樓豬既update 加油呀支持住
因為真係唔想爬箱根山

敬請見諒

溫泉喺第一

溫泉可以回HP同加BUFF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞