覺唔覺***個新廣告好撚厚臉皮

224 回覆
304 Like 5 Dislike
香港人出名善忘
佢新機平少少都大把人狗衝啦

樓上就有隻狗 佢叫全寶藍 又名柒寶
s8 怕到個電得3000 同n5 一樣, 仲小過s7e咩玩法

Yes 傻仔先買
s8 怕到個電得3000 同n5 一樣, 仲小過s7e咩玩法

Yes 傻仔先買

Shamesung 都對自己啲電咁無信心,你明嘅...

Yes 傻仔先買

仲買嗰啲應該就係狗嚟
除咗柒寶外 仲有冇犬隻要畀我撚下
推到s8出
呢個廣告嘅唯一信息就係:因為手機爆炸,我們才會拍之廣告

Peter仔囉

Yes 傻仔先買

仲買嗰啲應該就係狗嚟

又自打飛機。真係可憐

Peter仔囉

隔離post撚緊

Yes 傻仔先買

仲買嗰啲應該就係狗嚟

又自打飛機。真係可憐

全世界都屌三星爆炸時 都仲有傻仔話人打飛機
所以我幾時都話***犀利
我要所有人都知***幾厚臉皮
s8就出
全世界得一個牌子既電話上唔到飛機
係威既
面皮厚到
https://lihkg.com/thread/165744?ref=ios
夠膽死post都未爆就咁有信心(1), 講到好似一定爆post會有(2)咁
見佢咁柒,各位手足得閒去幫佢推下post囉,如果唔係人地好柒架
爆炸完先話部機好安全
有D 此地無銀既feel
每次睇嗰個廣告都想笑
咁心急出廣告話自己出嘅產品係安全
只會令人更容易記起你個款電池爆炸嚟
面皮厚到
https://lihkg.com/thread/165744?ref=ios
夠膽死post都未爆就咁有信心(1), 講到好似一定爆post會有(2)咁
見佢咁柒,各位手足得閒去幫佢推下post囉,如果唔係人地好柒架

收到收到
s8就出

又有班港豬狗衝
冇火test
每次睇嗰個廣告都想笑
咁心急出廣告話自己出嘅產品係安全
只會令人更容易記起你個款電池爆炸嚟

隔離有班人型豬開埋po討論
on99咩八項測試
UN38.3咋?
on99咩八項測試
UN38.3咋?

攞嚟呃下啲傻仔咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞