覺唔覺***個新廣告好撚厚臉皮

224 回覆
304 Like 5 Dislike
阿媽話所有三叔出嘅嘢都會爆

姪女部A7剛剛煨左加漏電
辣到加電親姪女隻手

嘩,小心爆阿

唔敢用呀
約左下星期上***維修
到時諗住要求新機
你整返我都唔敢俾我姪女用
容乜易第二次

退錢換其他牌子好過啦,換部全新嘅都係炸彈黎

三星肯唔肯退錢
我估我上到去都有排搞
***未必咁順灘
HTC好正,希望出多啲靚機
https://youtu.be/6s4uqr1serU 呢個係第二個版本 都淡化左爆炸事件 起碼講左發現咩問題 點改善 用字無香港版咁厚面皮
samsung香港真係當人on9 炒撚左諗呢條廣告條友啦 離地到
但係諗諗下又無錯 佢主要target都係d 廢老 邊識咁多野 播下聽下廣告就當真
佢d after sell 先最難頂啊
https://youtu.be/6s4uqr1serU 呢個係第二個版本 都淡化左爆炸事件 起碼講左發現咩問題 點改善 用字無香港版咁厚面皮
samsung香港真係當人on9 炒撚左諗呢條廣告條友啦 離地到
但係諗諗下又無錯 佢主要target都係d 廢老 邊識咁多野 播下聽下廣告就當真

依位巴打有見地 target又唔係我地
佢畀啲弱智睇咋嘛

我有幸從未見識 都係道聽塗說返嚟
不過香港***不嬲當顧客係狗
嗰陣搞到全球退貨
佢夠膽死話"香港不包含在全球範圍內"
得罪講句 依家仲用***嘅都係狗 都係咁鐘意畀人撚

屌你老味

當香港人係外星人
唔知有生之年可唔可以睇到shamesung 執笠
笑死我
我睇到果時都笑死
明明已經冇咩人理 仲要播廣告提返人
只要直接出新機 新機點好點好 / 研究新電 全面唔用舊電
慢慢啲會就唔會理爆炸 洗底

我有幸從未見識 都係道聽塗說返嚟

好彩冇咁嘅福分去見識
香港***根本當香港人係狗 呢間垃圾永不錄用
https://www.youtube.com/watch?v=4ZIEyJ1OwJI
首歌咩事

簡直係炸彈生產
target audience 並唔係智力正常人士 得罪講句買得shamesung智力一定係平均埴以下
target audience 並唔係智力正常人士 得罪講句買得shamesung智力一定係平均埴以下

Yes 弱智先買
寧願燒錢企圖救商譽都唔撚肯減下價
食撚屎啦***
姓李既,預祝你俾人通櫃
佢拎廣告費補貼個價仲實際啦
會唔會對家幫佢買
次次睇到都覺得好on9
***再一次證明外星勢力
香港不包含在全球範圍內
同個市塌 但你隻股票都無事 既道理一樣
好心出個自抽嘅廣告咪算 起碼d人仲會笑下 挽回下公關形象
中環間三星旗艦店係咪收左皮
見佢圍曬版
安全你老味咩
個個都話大把人買
而家爆炸啊都唔知爆完未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞