覺唔覺***個新廣告好撚厚臉皮

224 回覆
304 Like 5 Dislike
第一次睇吓左出聲
***的會爆炸
諗用呢個selling angel 既人真係on99
PR堅on9
唔要面直接出s8廣告仲好
人人都開始唔記得佢都摷番出離講
天津大爆炸
著重產品安全

人唔笑
PR堅on9

到時直出s8廣告

又會俾人話想當冇件事

即係點都死
部s7 edge 出左咁耐依家先黎賣廣告
仲要講到好安全
根本就係提人note 7 單野
部s7 edge 出左咁耐依家先黎賣廣告
仲要講到好安全
根本就係提人note 7 單野

呢個唔係s7 edge廣告 係安全廣告
至於點解用s7 edge 只係因為佢經已冇再新嘅旗艦機
PR堅on9

到時直出s8廣告

又會俾人話想當冇件事

即係點都死

agger 直出s8廣告 應該全lihkg都會出嚟bin碌柒c
而家咁分分鐘對碌柒爆炸嘅迴響冇咁大
阿媽話所有三叔出嘅嘢都會爆

你老母識貨

只係想帶出note7一事令到普羅師奶咁樣演譯
三叔今鋪真係難翻身
之前地鐵放火事件

個個第一下就估係咪***電話又過熱爆炸

根本上***=炸彈 已經入哂腦

仲夠膽買佢D產品真係仆街唔好喊
似前電話著燦火諗起小米
依加就諗起三星
你老味你都叫安全
你老味你都叫安全

又要做雞又要掛貞節牌坊
似前電話著燦火諗起小米
依加就諗起三星

三星實實在在地拋離屌米
之前地鐵放火事件

個個第一下就估係咪***電話又過熱爆炸

根本上***=炸彈 已經入哂腦

仲夠膽買佢D產品真係仆街唔好喊

仲會買***嘅應該都係弱智或者畜生
不過香港***不嬲當顧客係狗
嗰陣搞到全球退貨
佢夠膽死話"香港不包含在全球範圍內"
得罪講句 依家仲用***嘅都係狗 都係咁鐘意畀人撚

就係因為呢樣嘢我無買到s7同永久Blacklist Samsung啲產品 廢事賴嘢嗰陣又唔認
嗰陣搞到全球退貨

就係因為呢樣嘢我無買到s7同永久Blacklist Samsung啲產品 廢事賴嘢嗰陣又唔認

諗個廣告條友真係on9
之前爆炸 依家就話著重安全
你唔講 有幾多人仲記得 仲要自已回帶
嗰陣搞到全球退貨

原本真係覺得爆炸都算,你老尾香港個三星開頭又唔肯回修又盛,上網睇又話少本說明書定咩就唔係退總之岀咗事都煩撚個閪咁先退到,全球得香港個三星係咁撚閪,真係咪搞
嗰陣搞到全球退貨

原本真係覺得爆炸都算,你老尾香港個三星開頭又唔肯回修又盛,上網睇又話少本說明書定咩就唔係退總之岀咗事都煩撚個閪咁先退到,全球得香港個三星係咁撚閪,真係咪搞

回收*
此地無銀到呢
Btw,依家香港少左好多後生男女用三粒星,仲會用三粒星嘅,主要都係唔識野同守舊嘅中女(25以上)同廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞