覺唔覺***個新廣告好撚厚臉皮

224 回覆
304 Like 5 Dislike
之前講三叔壞話,話佢地當客係狗,唔好再買佢,已經比人話我係蘋果打手,明明講左唔買三叔可以買lg或其他。

證明佢地請幾撚多打手
不過佢地唔夠膽入嚟駁

因為佢地駁唔到

屌佢老味,手機界最多打手就係三粒星,之前係台灣更已經柒到上埋報啦
安全唔係去到FINAL PRODUCT CHECK出來嫁老細
生產果陣有冇注意細節 設計有冇計錯數
有冇派人捕住間電池廠
你係部成品度影足24個鐘 3個月之後咪一樣爆

佢地應該覺得拍個廣告全世界就知佢好安全
之前講三叔壞話,話佢地當客係狗,唔好再買佢,已經比人話我係蘋果打手,明明講左唔買三叔可以買lg或其他。

證明佢地請幾撚多打手
不過佢地唔夠膽入嚟駁

因為佢地駁唔到

屌佢老味,手機界最多打手就係三粒星,之前係台灣更已經柒到上埋報啦

手足仲有冇推柒寶個post
阿媽話所有三叔出嘅嘢都會爆

姪女部A7剛剛煨左加漏電
辣到加電親姪女隻手

嘩,小心爆阿

唔敢用呀
約左下星期上***維修
到時諗住要求新機
你整返我都唔敢俾我姪女用
容乜易第二次

退錢換其他牌子好過啦,換部全新嘅都係炸彈黎

舊果個已經爆左,再換新既炸彈番黎爆多次

辣到加電親姪女隻手

嘩,小心爆阿

唔敢用呀
約左下星期上***維修
到時諗住要求新機
容乜易第二次

仲換***?搵自己笨?

辣到加電親姪女隻手

嘩,小心爆阿

唔敢用呀
約左下星期上***維修
到時諗住要求新機
容乜易第二次

仲換***?搵自己笨?

小心又話外部熱力

證明佢地請幾撚多打手
不過佢地唔夠膽入嚟駁

因為佢地駁唔到

屌,你又唔幫推
梗有。我由高登時代追擊到佢黎連登。
不過佢依家收左皮,可能之前apple pay 單野比我地打殘左,個朵太臭,三星要佢換左ac或者龜縮左返高登吧

證明佢地請幾撚多打手
不過佢地唔夠膽入嚟駁

因為佢地駁唔到

屌,你又唔幫推
梗有。我由高登時代追擊到佢黎連登。
不過佢依家收左皮,可能之前apple pay 單野比我地打殘左,個朵太臭,三星要佢換左ac或者龜縮左返高登吧

梳呀 依家再推先
我嘅願望係依個post推到s8出
歡迎三星打手進內吠叫

笑咩呀
呢個廣告真係此地無銀三百兩
原本都唔係好記得碌柒
而家仲日播夜播話自己安全
呢個廣告真係此地無銀三百兩
原本都唔係好記得碌柒
而家仲日播夜播話自己安全

又要做雞
屌你老母
屌你老母

喂喂喂 企開啲啦 屌你老母

笑咩呀

希望快d出
等住換

笑咩呀

希望快d出
等住換

梗係啦,柒寶上水,等出s8三星先筆直出糧比柒寶去做promote 麻。
拿柒寶,比埋啲key works 你喇
Android 機皇,最多黑科技嘅屎上最強電話,橫掃垃圾iphone, 不爆炸(盡量啦,最點喎),唔買S8嘅就係白痴,仲用iphone更加係弱智
利申:到時出糧記得過返1個幾毫比我喎

笑咩呀

希望快d出
等住換

梗係啦,柒寶上水,等出s8三星先筆直出糧比柒寶去做promote 麻。
Android 機皇,最多黑科技嘅屎上最強電話,橫掃垃圾iphone, 不爆炸(盡量啦,想點喎),唔買S8嘅就係白痴,仲用iphone更加係弱智

笑咩呀

希望快d出
等住換

Android 機皇,最多黑科技嘅屎上最強電話,橫掃垃圾iphone, 不爆炸(盡量啦,想點喎),唔買S8嘅就係白痴,仲用iphone更加係弱智

我有冇眼花 柒寶仲夠膽上水

笑咩呀

希望快d出
等住換

Shamesung 就出S8喇手足

笑咩呀

希望快d出
等住換

Shamesung 就出S8喇手足

推佢老母
香港人出名善忘
佢新機平少少都大把人狗衝啦
s8 怕到個電得3000 同n5 一樣, 仲小過s7e咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞