建議引入掟石制度,以驅逐5p、小學雞同五毛

116 回覆
23 Like 38 Dislike
點樣有得update你個list,
依家見一個block一個
樓豬下次開post前用下你個豬腦先啦
投票bam人
連登文化大革命
正式啟動
其實幾同意樓主
但起碼半個連登都係5p同小學雞
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
CaptainBravo
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

甘米好勁
樓主個on9第一個比人ban啦

傻尻 搞清楚咩係ban咩係Block未呀?
仲擔心緊自己個hehe男朋友俾人搶

你用下個腦啦,有掟石既話波台ching即刻掟死樓豬
點解唔係bam
其實幾同意樓主
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

其實幾同意樓主
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

甘米好勁

仲未有我老死十卜Ching
其實幾同意樓主
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

甘米好勁

我老死蓋ching都無
其實幾同意樓主
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

甘米好勁

我老死蓋ching都無

屌牙,我刀冇

點解唔係bam

我提出嘅制度建議係由眾管理員列出一堆可疑人ID,再由會員公投決定禁唔禁言,所以冇得話波台友掟唔掟得死我呢回事
其實幾同意樓主
Block得幾多得幾多

封鎖名單
保羅普巴(David)
理大Survey男神
咪臭係咪就係
如浮雲未知曉
閃電盧根
阿古路
村長叔叔
N_Bendtner

甘米好勁

我老死蓋ching都無

屌牙,我刀冇

冇我

點解唔係bam

我提出嘅制度建議係由眾管理員列出一堆可疑人ID,再由會員公投決定禁唔禁言,所以冇得話波台友掟唔掟得死我呢回事

[認真]點解ADMIN可以咁大權力

點解唔係bam

其實依家冇掟石admin都有好大權力決定討論區事宜㗎

點解唔係bam

其實依家冇掟石admin都有好大權力決定討論區事宜㗎

呢個地方由變左主流文化地方就冇得救,笑下算啦
幾時掟肥絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞